No Way Out – Sin Salida (2015)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

No Way Out – Sin Salida (2015) film online subtitrat

Regia: Hector Echavarria
Scenariu: Hector Echavarria
Actori: Hector Echavarria, Danny Trejo, Estella Warren
Anul: 2015
Gen: Actiune, Drama
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

“No Way Out – Sin Salida” este unul dintre acele thrillere ca “Edge Jagged” în cazul în care intriga ne dă o mare de informații, dar cu atât mai mult știm, cu atât mai puțin am înțeles. E ca un puzzle terifiant. Și pentru că povestea este atât de strâns înfășurată și performanțele sunt atât de bune, m-am trezit într-adevăr pese personajele. Asta e testul de un thriller bun: atunci când mă gândesc la mecanica parcelei și să înceapă pese de oameni.

Filmul No Way Out – Sin Salida începe cu aceeași situație de bază, care a fost întotdeauna una din preferatele lui Alfred Hitchcock: Un om nevinovat este acuzat pe nedrept de o crima, iar toate dovezile pare să indice drept înapoi la el. În “No Way Out”, există o serie de răsturnări de situație îngrijite. Una este atunci când omul nevinovat este plasat în responsabil de investigarea crimei.

Omul este jucat de Kevin Costner într-un spectacol am găsit mult mai complex și interesant decât munca sa în “The Untouchables”. El joacă o cariera Marinei om care este atribuit personalului personal de secretarul apărării (Gene Hackman). Hackman și asistentul său devotat (Will Patton) vrea să se ocupe de unele Costner misiuni sensibile pentru a le implică proiecte de apărare pentru animale de companie secretarului.

Toate aceste detalii sunt tratate în primele minute, iar apoi filmul No Way Out – Sin Salida izvorăște o adevărată surpriză erotic. Costner se duce la o recepție diplomatică pentru a satisface Hackman. Există o femeie frumoasă tânără de la petrecere. Ochii lor îndeplinesc. Chimia are dreptate. Ei lasă aproape imediat, iar femeia se aruncă la Costner în pasiune foame.

Ei au o aventură. Femeia (Sean Young) este prietenos, dar misterios, și, eventual, Costner afla de ce: Ea este de asemenea amanta lui Hackman. Și care duce la noaptea când Hackman ei atacă într-un acces de gelozie, și ea moare. Deoarece Costner a văzut Hackman a intra în apartamentul ei ca el a fost plecarea, el știe cine a comis crima. Dar există motive de ce nu se poate spune ceea ce știe. Și apoi Patton determină să mastermind o mușamalizare și recurge Costner.

La aproximativ acest moment poate te gandesti am arătat prea mult a parcelei. Nu am. “No Way Out – Sin Salida” este cu adevarat labirint si ingenios. Directorul, Roger Donaldson, folosește uneori două sau trei dispozitive de consolidare a suspans, în același timp, cum ar fi atunci când o căutare a Pentagonului coincide cu încercarea Costner a obține probe împotriva Hackman, și progresul lent al unui computer care poate, sau poate Nu, spori o fotografie care ar putea atârna Costner.

O mulțime de ceea ce se întâmplă în film No Way Out – Sin Salida este de ordin psihologic și nu numai-complot condus. De exemplu, nu e interesant performanța Patton, care spune de timpuriu că va sacrifica de bunăvoie viața pentru Hackman și care este mai târziu dezvăluit pentru a avea mai mult de un motiv pentru devotamentul său. Există un alt performanțe bune de George Dzundza (“The Deer Hunter”) ca Pentagonul informatician scaun cu rotile, încercând să fie un tip de treabă, fără vreodată cu adevărat să înțeleagă ce e în mijlocul.

Filmul No Way Out – Sin Salida conține unele componente am declarat eu obosit de la thrillere recente, inclusiv un cuplu de urmăriri. Dar aici urmaririle nu există pur și simplu pe proprie inițiativă; ele cresc din logica a parcelei. Și, după cum se mișcă pe teren creste mai complexe, până la o poftă de mâncare finală final care unii oameni vor crede este pur și simplu gratuitious dar care se potrivește cu logica peste toate a parcelei.

Filme No Way Out – Sin Salida, cum ar fi acest lucru sunt foarte greu de a face. Pentru dovada, uita-te la epava de zeci de thrillere nereușite în fiecare an. “No Way Out” este un exemplu superior al genului, un film în care o situație simplă crește mai mult și mai complexă, până se transformă într-un coșmar, nu numai pentru erou, ci, de asemenea, pentru toată lumea asociate cu el. În același timp, respectă inteligența publicului, ne oferă o mare de informații, are încredere în noi să-l pună împreună și face analiza intelectual situației una dintre placerile mari filmului.