No Way Out (1987)

No Way Out (1987) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Fara scapare
Regia: Roger Donaldson
Actori: Kevin Costner, Gene Hackman, Sean Young
Anul: 1987
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 114 minute
IMDB: 7.1

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Filmul No Way Out începe cu aceeași situație de bază, care a fost întotdeauna una dintre preferatele lui Alfred Hitchcock: Un om nevinovat este acuzat pe nedrept de o crimă, iar toate dovezile pare să indice înapoi la el. În “No Way Out”, există o serie de răsturnări de situație și îngrijite. Una dintre ele este atunci când omul nevinovat este plasat responsabil de investigarea crimei.

Omul este jucat de Kevin Costner într-un spectacol am găsit mult mai complex și mai interesant decât activitatea sa în “The Untouchables”. El joacă cariera Marinei om care este atribuit personalului personal al secretarului apararii (Gene Hackman). Hackman și asistentul său devotat (Will Patton), doresc Costner să se ocupe de unele sarcini sensibile pentru a le implică proiecte de apărare pentru animale de companie secretarului din filmul No Way Out.

Toate aceste detalii sunt manipulate în primele câteva minute, iar apoi filmul izvorăște o adevărată surpriză erotică. Costner merge la o recepție diplomatică pentru a satisface Hackman. Există o tânără femeie frumoasă la petrecere. Ochii lor întâlni. Chimia are dreptate. Ei părăsesc aproape imediat, iar femeia se aruncă la Costner în pasiune foame.

Ele au o aventură in filme online No Way Out. Femeia (Sean Young) este prietenos, dar misterios, și în cele din urmă Costner afla de ce: De asemenea, ea este amanta lui Hackman. Și asta duce la noapte când Hackman ei atacă într-o furie gelos, și ea moare. Pentru că Costner a văzut Hackman merge în apartamentul ei ca el pleca, el știe cine a comis crima. Dar există motive pentru care nu se poate spune ce știe. Și apoi Patton determină să mastermind o acoperire si înrolează Costner.

La aproximativ acest moment s-ar putea fi de gândire am dezvăluit prea mult din complot. Nu am. “No Way Out” este cu adevărat labirint și ingenios. Regizorul, Roger Donaldson, uneori, foloseste doua sau trei dispozitive de construire a suspans, în același timp, cum ar fi atunci când o căutare a Pentagonului coincide cu tentativa lui Costner pentru a obține probe împotriva Hackman, iar progresul lent al unui computer care poate, sau poate nu, a îmbunătăți o fotografie care ar putea atârna Costner.

O mulțime de ceea ce se întâmplă în film No Way Out este psihologic și nu numai-complot condus. De exemplu, este interesant performanța Patton, care spune de timpuriu că el va sacrifica de bunăvoie viața pentru Hackman și care este dezvăluit mai târziu de a avea mai mult de un motiv pentru devotamentul său. Mai există o performanță bună de George Dzundza ( “The Deer Hunter”), în calitate de expert calculator Pentagonului legat de scaun cu rotile, încercând să fie un tip de treabă, fără a înțelege vreodată cu adevărat ceea ce el este în mijlocul filmului No Way Out.