No Way Jose (2015)


No Way Jose (2015) film online subtitrat

Gen: Comedie
Scenariu: Adam Goldberg, Sarah Kate Levy
IMDB Rating: 4,5
Regizor(i): Adam Goldberg
Actori: Emily Osment, Adam Goldberg, Gillian Jacobs

Ce este mijlocul vietii ca? În comedie filmul No Way Jose pe care el însuși regizat, Adam Goldberg încearcă să răspundă la această întrebare prin portretizarea mizerabil Jose Stern, un tip care se găsește brusc într-o mulțime de răscruce în timp ce se transformă 40.

Jose Stern, inițial Joseph Stern până a aflat că avea o picătură de sânge mexican, este un om de plângeri și pesimism. Acesta trebuie să fie, pentru că este de cotitură patruzeci și totuși, el nu are un scop în viață. Ei bine, el are o bandă în care canta la chitara și cântă în avantaj. Nu e nimic fancy, deși de la trupa sa se desfășoară numai în petreceri pentru copii. El urăște! El ar fi putut scrie propriile sale piese, dar el nu a făcut-o. El mai are mult pentru a se plânge în ciuda faptului că culcat cu Ambien, un medicament anti-insomnie.

Din fericire pentru No Way Jose, el are un logodnic frumos și de susținere pe nume Dusty (Ahna O’Reilly). Dar ea este mai mult decât un chip frumos deoarece continuăm ea este un medic veterinar. Într-o încercare de a îmblânzi Jose un pic, Dusty face unele lucruri, cum ar fi obtinerea angajat, întâmplă vacante impreuna, se deplasează într-un oraș liniștit și sarbatorirea zilelor de nastere cu prietenii. El încă o urăște!

Totul se schimbă în curând, atunci când Dusty dă peste un app prădător sexual. Cu aceasta, ea descoperă secretul vechi Jose, care nu poate explica în mod clar (datorită Ambien!). Instantaneu, ea îl dă afară din viața ei. În zilele următoare, Jose trezeste dormind pe canapea de acasă căsătorit prietenului său. În între solicită ajutor de la prietenii lui hrănite-up în mod similar și de familie subminat, el reușește să se strecoare într-o întâlnire cu nebun ex-prietena lui. Dar, în cele din urmă, el va în cele din urmă un fel, prin trecutul lui și să facă sensul prezentei? Sau el va rămâne la fel de separat prin ca înainte?

În nici un caz Jose este un film No Way Jose chinuitor pentru a viziona. Pentru unul, No Way Jose nu este plăcut, sau chiar doar interesant. Cu agresivitatea lui și reclamații fără sfârșit, el este plin de negativities. La început, este acceptabil ca el suferă printr-un fel de “criză”, dacă într-adevăr trece prin Activitate culturala este considerat o criză (dar care nu au un scop în viață, dacă în timpul vieții devreme sau mijlocul este cu adevărat un dezastru). Dar nu există nici o îmbunătățire evidentă în el, chiar și după descoperirea pivot de greșeala lui trecut. El rămâne whiny și pesimist, o persona foarte obositor și frustrant în vigoare.