No Man’s Land (2019)

În timp ce călătoresc in filmul No Man’s Land (2019) online subtitrat într-o regiune îndepărtată din Texas în 1866, copiii Rusty și familia sa sunt ambuscați. Când se trezește, își găsește fiul ucis și soția dispărută. Din disperare pentru ajutor, Rusty se alătură cu o fată nativă americană, care a fost de acord să-l ajute să-și aducă soția înapoi în această poveste tradițională occidentală.

No Man's Land (2019) Online


Regia: Micah Lyons
Actori: Lorena Andrea, Carl Bailey, Brooke Lyons
An: 2019
Gen: Western
IMDB: 3.8


No Man’s Land (2019) Online


Trailer


Review No Man’s Land (2019)

Frank Grillo și Jake Allyn vor juca fermieri din Texas în No Man’s Land (2019), o dramă modernă occidentală a regizorului Conor Allyn.

Allyn și David Barraza Ibañez au scris scenariul, care este inspirat de realitatea No Man’s Land (2019) între granița SUA-Mexic de pe Rio Grande și gardurile din SUA “de graniță tare” spre nord.

În centrul acestei povestiri se află o patrulă vigilentă tată-fiu, care se lovește de haos după ce Jackson Greer (Allyn) ucide accidental un băiat imigrant. Când tatăl său (Grillo) încearcă să-și asume vina, Jackson fuge la sud pe călare, devenind un “străin ilegal” gringo în Mexic.

Urmărit de Texas Rangers și federații mexicani, Jackson se îmbarcă într-un pelerinaj pentru a căuta iertarea de la tatăl răzvrătit al băiatului mort (Jorge Jimenez) doar pentru a se îndrăgosti de pământul pe care l-a învățat să-l urască.

Margate House Films va produce în parteneriat cu Bluegrass Pictures și Statul Guanajuato, Mexic. Producătorii includ Rob Allyn, Joel Shapiro, Conor Allyn și Jake Allyn. Grillo, Victor Almeida, Simon Fawcett și Araceli Velazquez sunt producători executivi.

Grillo din No Man’s Land (2019) are o serie de proiecte programate să se plece în anul 2019, inclusiv proiectul Netflix “Point Blank” și thriller-ul său “Boss Level” produs de autori, alături de Mel Gibson și Naomi Watts. Grillo va apărea, de asemenea, în filmul lui Jason Blum “O dată în timp în Insula Staten” cu Watts și Bobby Cannavale și a terminat recent filmarea sequelului “The Guardian Bodyguard” al lui Ryan Reynolds.

Allyn a jucat recent în serialul critic BET “The Quad” și va apărea în filmul de groază Blumhouse “Run Sweetheart Run” în 2020. Allyn a înmulțit, de asemenea, un rol principal în serialul de teatru MGM “The Baxters”.

Grillo este reprezentată de firma de administrare 360, CAA și firma de avocatură Paul Hastings. Jake Allyn este reprezentat de Stride Management și Agenția Don Buchwald.