No God No Master (2013)

No God No Master (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Terry Green
Actori: David Strathairn, Ray Wise, Sam Witwer
Anul: 2013
Gen: Crima, Drama, Istorice
Durata: 94 minute
IMDB: 5.9

Folositi butonul CC a playerului pentru subtitrare!

Un episod fascinant si infam din trecutul Americii este adus la convingătoare, în cazul în care viața uneori dramatic greoaie în Terry Green (Heavens Fall) dramă istorică No God No Master despre evenimentele care au dus la “Palmer raziile” – în care sute de imigranți suspectați de legături de stânga au fost deportați în perioada imediat după primul război mondial – are o rezonanță incontestabil inconfortabil suspendarea libertăților civile frecvent utilizate în războiul nostru din zilele noastre privind terorismul. În ciuda limitărilor sale cu buget redus, nu Dumnezeu, Nici un Maestru re-creează mediul său de epocă, cu un realism viu.

Erou viața reală a filmului No God No Master este William J. Flynn (David Strathairn, fără efort integritatea maloasa), un agent pentru Biroul de Investigații US, precursorul FBI-ului, din care va deveni ulterior director. Povestea începe în vara anului 1919, când expertul bombă Flynn este desemnat de procurorul general A. Mitchell Palmer (Ray înțelept), pentru a investiga o serie de bombe pachete trimise la astfel de oameni de afaceri importanți ca John D. Rockefeller și JP Morgan, precum și, ca atare, personaje ca Curtea Suprema de Justitie, Oliver Wendell Holmes.

Anchetă Flynn din No God No Master îl conduce la mișcarea forței de muncă înfloritoare, în mare parte alimentată de imigranți răzvrătiți împotriva condițiilor lor de la locul de muncă și a opresive salariile mici și a căror furie a avut ca rezultat o susținere tot mai mare de anarhie. Printre figurile istorice cu care el, fie vine în contact sau sunt prezentate în mod vizibil în subplots sunt Emma Goldman din No God No Master, John Hoover ( “Eu prefer J. Edgar”, a părului, înainte de a anunța intenția sa de a expulza 10.000 de străini), anarhist Luigi Galleani și italiană muncitori imigranți și Sacco Vanzetti, care s-ar fi executat pentru implicarea lor presupune în uciderea a doi bărbați într-un stat de plată de jaf din Massachusetts.

Regizorul-scenarist No God No Master a adăugat unele atinge în mod inutil melodramatice la poveste, cum ar fi relația romantică a lui Flynn cu vecinul său single-mama și descoperirea lui o bombă pachet în fața propriului apartament. El a accente, de asemenea, teme ale filmului mult prea sărăcăcios, cu Flynn în mod constant superiorii săi cursuri cu privire la ilegalitatea și neconstituționalitatea metodelor lor. Palmer Wise răspunde în natură, oferind un fel de exprimare a îndreptățirii de sine, care va fi însoțită de o spatulă de mustățile dacă ar avea unul in filme online No God No Master.