No Activity (2017)

Acest serial australian No Activity online subtitrat se invarte in jurul unor parteneri subdezvoltati si a celor mai buni prieteni, detectivi Hendy si Stokes. Poate minunat nu este cuvantul potrivit. Hilar este mai bine. Detectivii Hendy si Stokes sunt intr-o masina de politie de o perioada lunga de timp – aceasta este premisa centrala a serialului BBC Two’s No Activity – si, dupa cum probabil ati putea ghicii din titlu, nu sunt atat de ocupati.

BBC a lansat acest serial in Marea Britanie si ma bucur ca au facut-o. Este chiar acolo cu The Office, Curb Your Enthusiasm, Detectorists, Peep Show si This Country. Scenariul este exceptional, si functioneaza atat de bine din cauza actorilor. Actul, timpii si expresiile lor sunt perfecte. Acesti oameni fac actul ca o realitate. Iti pasa de ei, si din cauza asta prinde bine acest serial. Ma bucur ca a primit si sezonul 2.


Regia: Patrick Brammall, Trent O’Donnell
Actori: Patrick Brammall, Darren Gilshenan, Genevieve Morris
An: 2015
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.6


No Activity SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08


Trailer


Online Subtitrat

Acest serial australian No Activity online subtitrat se invarte in jurul unor parteneri subdezvoltati si a celor mai buni prieteni, detectivi Hendy si Stokes.

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3