Nitro Rush (2016)

Nitro Rush (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Alain Desrochers
Actori: Guillaume Lemay-Thivierge, Raymond Bouchard, Antoine Desrochers
An: 2016
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Nitro Rush

Un film de acțiune Quebecois? A trebuit să-l văd! Se dovedește că a avut loc o mulțime de filme de acțiune realizate în Quebec. Deoarece am avut ultima o privire în As Brendan Kelly subliniază în The Montreal Gazette, aceasta este o continuare a Nitro foarte mare succes (2007) de către același regizor. O knockoff Fast and Furious despre un om se întoarce la trecutul său penal, în scopul de a obtine transplant de inima soției sale, astfel are nevoie urgent.

Sequel-ul începe cu eroul, Max (Guillaume Lemay-Thivierge), în închisoare ca urmare a ceea ce sa întâmplat în original. Cu fiul său acum adolescente Théo (Antoine Desrochers) implicat într-o bandă criminală ca un hacker. Si încercarea de Max de a restabili legătura cu și de a proteja Théo. Care dă vina pe tatăl său pentru moartea mamei sale și vrea nimic de-a face cu el.

Nitro Rush nu este atât de mult un film de gen ca un film de “genuri”, reunind filmul jailbreak, film de jaf, de film Chase, și învelește totul într-o melodramă tată / fiu punctata de o mulțime de acțiune ingenios făcut. Nu e destul de bun, dar m-am bucurat vazandu-l foarte mult.
 
Am iubit vedea orașul am crescut într-un spațiu de acțiune în loc de doar locul în care oamenii din filmele Québécois examinează psihicul lor cu probleme; Mi-a placut vad actori bine îndrăgite precum Micheline Lanctot (ca “La femme en noir”, operativ guvernamental care face o înțelegere cu Max) și Antoine Olivier-Pilon (atât de viu și transparent emoțional ca protagonist al mami lui Xavier Dolan) get o șansă de a face lucrurile lor și fă-o atât de bine.


Trailer Nitro Rush