Nirdosh (2018)

Arbaaz Khan din Nirdosh (2018) joacă rolul ofițerului de investigare într-un caz de omor in 2018 Nirdosh, în care Manjari Fadnnis apare ca principalul suspect și este arestat. Cu toate acestea, pe măsură ce evenimentele se desfășoară, multe posibilități și suspecți vin în prim plan.

Nirodsh filme indiene online începe cu arestarea unui profesionist media Shinaya Grover (Fadnis) din Mumbai și ea este principalul suspect în asasinarea vecinului său înfiorător (Mukul Dev). Khan îl interpretează pe inspectorul Lokhande, un polițist ras, căruia ia fost atribuit cazul de crimă de mare vizibilitate.

Încă de la început, ni se spune că căile sale de desfășurare a investigațiilor sunt neconvenționale (citește că se mândrește cu brutalitatea poliției) și se mândrește în mod repetat cu privire la experiența sa neabătută în vinovarea vinovaților. El este, de asemenea, predispus la înghițirea dialogurilor bombastice cu suspecții săi: “spitalele și secțiile de poliție sunt singurele două locuri de unde nu există nici o garanție că vei reveni vreodată”. Suntem bucuroși că cinematografele nu apar în lista sa.

De la început, este clar că Khan are ambiția mare de a juca super-polițistul în acest film. În timp ce fratele său de succes, Salman Khan, a reușit să cedeze un ofițer de poliție numit Chulbul Pandey în seria Dabangg produsă de Arbaaz, fratele său este relativ necharismatic pentru a scoate un rol de polițist dur. Fața lui rămâne din lemn, în timp ce el răsfoiește statisticile despre propria sa rată de succes, dar același lucru nu se poate spune despre Fadnis, care în multe scenele este scârțos și isteric. Ashmit Patel, care îl interpretează pe Gautam, soțul ei de susținere, nu este deloc mai bun.


Regia: Subroto Paul, Pradeep Rangwani
Actori: Mahek Chahal, Mukul Dev, Arbaaz Khan
An: 2018
Gen: Drama, Indiene, Mister, Thriller
IMDB: 3.9


Nirdosh (2018) Online