Nine Days in One Year (1962)

Nine Days in One Year (1962) Film Online Subtitrat


Titlu original: 9 dney odnogo goda
Regia: Mikhail Romm
Actori: Aleksey Batalov, Innokentiy Smoktunovskiy, Tatyana Lavrova
An: 1962
Gen: Drama
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<2vS2L3EQTes/Nine.Days.of.One.Year" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Nine Days in One Year

Nouă zile de un an, nu se referă la nouă zile consecutive, ci mai degrabă naratorul filmului cireș cules de nouă zile importante în viața a doi oameni de știință nucleare și femeia ambele dragoste. Filmul este stabilit în timpul recentei dezghet în timpul Războiului Rece și utilizează același actor principal am văzut în macaralelor sunt de zbor, marele Alexey Batalov.

Regizorul, Mihail Romm, se straduieste sa descopere o comunitate care a fost învăluită în timpul anilor lui Stalin. Ilia, Gusev, Lyolya; trei fizicieni conectate prin legături mai puternice decât prietenia, sunt însărcinate cu iluminarea lumea misterioasă a științei și tehnologiei, care a avut (și este), de multe ori sunt închise pentru public.

O realizare uimitoare pentru obiectului său, filmul a fost ambele produse și a stabilit în timpul dezghețului. Este un film care susține, în bun început, prin Naratorului sale că, pe lângă inexactități științifice comise aici și acolo. Toate celelalte fațete ale acestui film sunt la fel de aproape de a reprezenta adevăr posibil.

Se poate simți imediat că filmul nu pur și simplu caută satisfacție în curs de dezvoltare și înmulțire o poveste. Oricare ar fi meritele conținute în în pofida (fie că este vorba de stabilire, tema, mecanicii speciale, dezvoltarea caracterului, dialog, scenariu). A incorporat un narator pentru a accelera procesul menținând în același timp o structură de bază necesară.

Filmul a produce în schimb multe întrebări cu privire la natura descoperirilor științifice și consecințele potențial mortale conținute în aceste descoperiri care afectează atât comunitatea științifică și omenirea în general.