Nimic de Pierdut – Death Wish (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) din filmul Nimic de Pierdut – Death Wish online subtitrat, e un chirurg experimentat. El si-a facut o cariera din salvarea oamenilor aflati in pragul mortii. Dar dupa ce sotia lui e ucisa, iar fiica lui intra in coma in urma unui atac plin de brutalitate; Kersey se hotaraste sa-si foloseasca abilitatile lui unice pentru a deveni un razbunator ce nu cunoaste indurarea.

Nimic de Pierdut – Death Wish online subtitrat il pune pe Bruce Willis in postura de justitiar autodidact; devenit astfel dupa ce afla neputincios ca sotia ii este ucisa in propria casa iar fiica ii intra in coma; dupa ce o banda de talhari le calca proprietatea. Ce poate fi mai rau pentru un tata decat sa vada ulterior ca politia nu este in stare sa descopere asasinul?

Nimic de Pierdut - Death Wish (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Eli Roth
Actori: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.4


Death Wish (2018) Online Subtitrat


Trailer


Death Wish Răzbunarea

Soarta şi furia sunt companioni periculoşi şi nestatornici. Nu le putem prezice sosirea şi nu ştim niciodată cât de mult ne îndepărtează sau ne apropie de adevărata noastră natură umană. Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) se afundă în furia sa înainte de a descoperi cine este exact: un om care caută să facă dreptate, în afara legii.

Premisa dramatică a reinterpretării filmului, imaginată de regizorul Eli Roth, face din „Death Wish” un film actual, care abordează teme precum crima, pedeapsa şi puterea de a lupta. Această poveste a fost spusă prima dată în 1972, de Brian Garfield, în romanul cu acelaşi nume. În 1974 a apărut şi prima adaptare realizată de Wendell Mayes, în care a jucat Charles Bronson. Pentru varianta nouă, din 2018, scenaristul Joe Carnahan şi regizorul Eli Roth au făcut echipă cu Bruce Willis, unul dintre cei mai cunoscuţi actori din filmele de acţiune.

El povesteşte că s-a raportat la transformarea personajului său prin prisma rolului de părinte, ceea ce el, ca tată a cinci copii, poate înţelege foarte bine. „Înainte să am copii, rolul de părinte nu era o caracteristică a personajelor mele sau parte din filmele în care jucam. Acum e o componentă majoră. Acest film te face să te gândeşti la cât de departe a-i putea să mergi pentru a-i proteja pe cei dragi. După ce familia sa este atacată, Paul Kersey nu mai poate tolera nicio persoană care încearcă să-i facă rău unui om inocent. Am încercat să-i arătăm publicului motivele şi substratul acţiunilor sale”, a spus actorul.

Astfel, Willis continuă să exploreze şi să-şi exploateze multiplele faţete care îl fac un actor de excepţie şi un simbol al filmelor americane de acţiune. Elisabeth Shue, cea care interpretează rolul soţiei lui Kersey, spune: „Să lucrez cu Bruce e un lucru pe care am vrut mereu să îl fac. Am urmărit multe dintre filmele sale de-a lungul anilor şi îl respect foarte mult ca actor. Am ştiut că o să fie minunat să lucrez cu el. Bruce este foarte convingător şi charismatic.”


PortalulTauTV.com
Nimic de Pierdut - Death Wish (2018) Online Subtitrat in Romana

Death Wish (2018)

Editor's Rating:
5