Nightworld (2017)

Nightworld (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Patricio Valladares
Actori: Jason London, Robert Englund, Gianni Capaldi
An: 2017
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Nightworld

Atunci când fostul ofițer LAPD, Brett Anderson, își ocupă funcția de șef de securitate la o clădire veche din Bulgaria, Sofia, în curând începe să experimenteze o serie de evenimente bizare și înspăimântătoare.

Odată ce începe să se scufunde mai adânc în istoria sinistră a clădirii și să-i investigheze pe proprietarii ei umbroși și pe angajații din trecut, Brett descoperă în curând o forță răuvoitoare, adâncită în adâncurile clădirii, care va face orice să fie eliberat în lumea noastră.

În timp ce acest lucru nu este cel mai bun film prin orice mijloace este destul de bun. Mai bine decât am crezut că ar fi, cel puțin.

Cea mai bună parte este misterul clădirii ciudate. Mi-a amintit de romanul lui Peter Clines 14, prin faptul că implică un apartament misterios unde nu totul este așa cum pare.

Sfârșitul și explicația sunt destul de bune. Mă așteptam cumva să se simtă dezamăgit de dezvăluire și nu era cazul.

Actorul este destul de bun, sau poate că ar trebui să spun foarte bine pentru acest tip de film. Caracterele păreau nuante și nu se pot găsi adesea decupaje 2D în aceste filme cu buget redus.

Plus mi-a plăcut că setarea era undeva în altă parte decât SUA, care a adăugat un pic de farmec suplimentar filmului.

Recomandat, sincer, acest film este mai bun decât credeam că ar fi și am fost distracționat pentru tot 1,5 ore de care a fost nevoie să mă uit.