New Jack City (1991)

New Jack City (1991) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Pericol in Harlem
Regia: Mario Van Peebles
Actori: Wesley Snipes, Ice-T, Mario Van Peebles
Anul: 1991
Gen: Crima, Drama, Actiune
Durata: 97 minute
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Povestea New Jack City presupune cariera lui Nino (Wesley Snipes), un om inteligent, cu un anumit geniu pentru organizarea, în timp ce ia fără milă într-o clădire de apartamente Harlem si face sediul de distribuție pentru afacerea sa de cocaina. El alege subordonații lui cu atenție, ajungând astfel să elaboreze lungimi pentru a pune în aplicare de securitate, face o mulțime de bani, și pare invulnerabil. De asemenea, el se înconjoară cu opulenta și frumusețe. După cum a jucat de Snipes, el are carisma amenințătoare a unui mare ticălos ecran.

Am văzut o mulțime de filme online New Jack City în care stilul de viață al stăpânului de droguri arată seducător-până când este omorât în ​​ultima rolă, desigur, dar acest lucru nu este unul dintre ele. Este un studiu de caracter al unui om rău execută o afacere rea, și până la sfârșitul anului, chiar amanta lui este de a spune polițiștilor că va depune mărturie împotriva lui. Filmul nu este o carte de benzi desenate care a fost asamblat din piese de schimb de la alte filme de crimă; este un original, în profunzime uita la această lume, în scris și regizat cu îngrijorare-aparent după o mulțime de cercetare și informații privilegiate.

Împotriva inteligent Nino, tablouri de film New Jack City niște polițiști cu muchii tari strada: Scotty (Ice-T) și Nick (Judd Nelson). Ei nu le place reciproc, care este par pentru formula, dar filmul face ca rivalitatea lor intensă și personală. Scotty este un personaj cu adevărat interesant, un polițist care a trecut prin cocaină el însuși și nu numai că știe despre dependenta, ci despre recuperare. Nick este nebun și iresponsabil, de multe ori la suspensie, plin de ura fata de traficanti de droguri.

Acumularea de complot polițist se face bine, dar este destul de chestii standard de. Ceea ce nu este standard este payoff, ca Nick salveaza un dependent de tânăr pe nume Pookie (Chris Rock), care nu este atât de înșirate pe cocaina el poate ridica cu greu capul din filmul New Jack City. El devine copilul într-un centru de dezintoxicare, l prelegeri pe Narcotice Anonymous, și îl sprijină prin mai multe reuniuni AN și un proces de recuperare lung. Atunci când Pookie este curat și sobru, el vrea să ajute polițistul care l-au ajutat. Scotty are îndoieli, dar fără tragere de inimă este de acord să lase Pookie se infiltreze în casa fisura ca un spion sub acoperire.

Această secțiune întreagă a filmului New Jack City ia de urgență reală. Asta e parțial din cauza performanțelor (Ice-T și Chris Rock sunt fără efort autentice și convingătoare), dar, de asemenea, din cauza direcției de Mario Van Peebles și scenariul de Thomas Lee Wright si Barry Michael Cooper. Nu există nici un sens ca acest film vrea să-l joace în condiții de siguranță, la coasta, pentru a fi o reșapate a tuturor celorlalte filme New Jack City despre polițiști și droguri. Și Van Peebles ia șansele să dea filmul său un simt autentic și curajos: Trage pe locație, el folosește o mulțime de argou stradal, el permite aruncat lui să sune ca personajele lor de stradă și nu ca tipii de la un show polițist de televiziune. Acesta este filmul in care el vine de varsta ca regizor.