Never Say Never Again (1983)


Never Say Never Again (1983) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Niciodata sa nu mai spui Niciodata
Regia: Irvin Kershner
Actori: Sean Connery, Kim Basinger, Klaus Maria Brandauer
An: 1983
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Never Say Never Again (1983)

Sean Connery se reintoarce in rolul lui James Bond dupa 12 ani de absenta. Titlul se bazeaza pe declaratia facuta de Connery, cum ca nu va mai juca in rolul lui James Bond. Intr-o lume condusa de computere si birocratie, James Bond este omul care se lasa condus de intuitie pentru a descoperi pericolul, pentru a-l infrunta si a salva lumea.

Cand SPECTRE pune mana pe doua rachete si ameninta omenirea cu declansarea lor, Bond intra in actiune. In timp ce-si incarca bateriile intr-o clinica de recuperare, cel de-al saselea simt al lui Bond il avertizeaza ca SPECTRE pune ceva la cale. Fatima Blush, asasinul agentiei, il urmareste pe James din Bahamas pana in sudul Frantei dorind sa-l omoare cu orice pret. Ajutat de prietenul sau de la CIA, Bond reuseste sa salveze lumea de amenintarea nucleara.

O Kim Basinger desi intr-un rol secundar (Domino Petachi); dar de o frumusete “rapitoare”; superlativa (dupa parerea mea unul din primele locuri ale topului celor mai frumoase actrite din toate timpurile); cu un chip tipic de o frumusete angelica; ingenua(curata; nevinovata) dar si cu un corp asemanator de frumos; chiar daca doar bustul ei nu iese in evidenta printr-o exprimare mai generoasa; la o varsta tanara de doar 29-30 de ani.