Never Rarely Sometimes Always (2020)

Filmul Never Rarely Sometimes Always online subtitrat prezinta povestea lui Autumn, in varsta de 17 ani (Sidney Flanigan), află că este însărcinată si decide să facă avort. Vărul ei Skylar (Talia Ryder) o însoțește, din Pennsylvania catre New York, unde poate întrerupe sarcina fără acordul părinților. Acesta nu este un film de la Hollywood: este povestea solemnă, adevarul gol- golut, autentic al unei adolescente din clasa de jos, confruntandu-se cu o sarcină neașteptată și face tot posibilul pentru a rezolva situatia. Autumn nu este vorbăreață și, de cele mai multe ori, exprimă foarte puțina emoție.

Dar chipul acela gol este o “provocare” pentru spectatorii care incearca sa desluseasca misterul în timpul filmului: cine este tatăl și ce se întâmplă în familia lui Autumn? Mama pare un om bun, în timp ce tatăl este un nemernic. Lipsa ei de expresie întărește și momentele în care se îngrijorează sau emoționează – este posibil să nu fie clar, dar este suficient să știm că dorința ei de a face intreruperea de sarcina este bine întemeiată.

Acestea fiind spuse, Never Rarely Sometimes Always este remarcabil si lipsit de prejudecati. Scriitoarea-regizor Eliza Hittman prezintă autentica experiența a fetei și, făcând acest lucru, aproape creează un ghid de instructiuni. Intenția acestui film nu este să fie un hit pe marele ecran, ci să fie mai mult o resursă de care tinerele se pot folosi pentru a intelege și a rupe misterul procesului de întrerupere a unei sarcini. De asemenea, afișează disconfortul pe care îl simt tinerele cu “come-on“-urile, hărțuirea și comportamentul necorespunzător cu care se confruntă în mod regulat.

Never Rarely Sometimes Always (2020) Film Online Subtitrat


Regia: Eliza Hittman
Actori: Sidney Flanigan, Talia Ryder, Théodore Pellerin
An: Filme Online 2020
Gen: Drama
IMDB: 7.2


Never Rarely Sometimes Always (2020) Online Subtitrat


Trailer