Never Look Away – Werk ohne Autor (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Ca un tânăr băiat, Kurt Barnert din filmul Never Look Away – Werk ohne Autor online subtitrat, este martor cand mătușa lui (Saskia Rosendahl) este luată de naziști pentru că este “inadecvata din punct de vedere psihic”. Ea a cultivat interesul său pentru artă. După război, în timp ce studia pictură la școala de artă din Dresden, el (Tom Schilling) se îndrăgostește de Elizabeth Seeband (Paula Beer), o frumoasă studentă de modă.

În timp ce Never Look Away este un film despre artă și, mai precis, despre procesul creației sale, se desfășoară mult mai mult sub suprafață. Florian Henckel von Donnersmarck o folosește ca o premisă de a psihanaliza Germania într-o perioadă de zeci de ani care a cuprins cel de-al doilea război mondial. Concluziile sale vor fi dificil de acceptat de unii dintre compatrioții săi. Werk ohne Autor este o dramă somptuoasă și elegantă.

Never Look Away - Werk ohne Autor (2018) Online


Regia: Florian Henckel von Donnersmarck
Actori: Tom Schilling, Sebastian Koch, Paula Beer
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Istorice, Romantice
IMDB: 7.7


Never Look Away – Werk ohne Autor (2018) Online Subtitrat


Trailer


Never Look Away - Werk ohne Autor (2018)
Never Look Away - Werk ohne Autor (2018) Online Subtitrat in Romana

Ca un tânăr băiat, Kurt Barnert din filmul Never Look Away - Werk ohne Autor online subtitrat, este martor cand mătușa lui (Saskia Rosendahl) este luată de

Editor's Rating:
5