Never Hike Alone (2017)

Never Hike Alone (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Vincente DiSanti
Actori: Drew Leighty, Vincente DiSanti, Katie Schwartz
An: 2017
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 7.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Never Hike Alone

Intrând în această știind că a fost o poveste făcută de fani și a fost scurtată, am fost sigur la ce să mă aștept, dar a venit într-un mod distractiv de a redescoperi tabăra. Au fost destule momente și detalii care au făcut ca rătăcirea în jurul taberei să fie tensionată și filmul face o treabă excelentă până când ajunge Jason.

Actorul principal face o treabă bună făcând să simțiți emoția și să mențineți tensiunea în sus. Odată ce Jason este acolo, obținem toate lucrurile pe care le-am iubit despre vineri, al cincilea film. Interacțiunea și lupta dintre Jason și conducător au fost bune și te-au păstrat în acest moment.

Sfârșitul cade puțin pentru mine și mă simt aproape în afara locului în comparație cu explorarea. Si supraviețuirea faptului că primele 45 de minute au făcut o poveste minunată de poveste. Există o răsturnare răcoroasă în minutele finale pe care fanii le vor iubi, dar, din păcate, cred că, de fapt, se iau de cât de bune au fost primele 45 de ani.

Dacă fanul tău de vineri filmele a 13-a verifică cu siguranță această afară și îți amintești dacă te afli la Camp Blood “Run!”