Never Here (2017)

Never Here (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Camille Thoman
Actori: Mireille Enos, Sam Shepard, Goran Visnjic
An: 2017
Gen: Mister, Thriller
IMDB: 4.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Never Here

Camille Thoman’s Never Here, cu povestea sa despre un curios inocent încorporat într-un mister criminal, inspiră în mod clar Alfred Hitchcock. Într-o scenă, un personaj se uită chiar la “The Lady Vanishes” la televizor. Doar pentru a face conexiunea evidentă. Dar există o altă influență la locul de muncă aici. Cu camerele sale întunecate, spaima psihologică și personajul principal al lui. Care îi este din ce în ce mai alunecos pe propria identitate, este unul dintre cele mai multe filme Lynch, care nu au fost făcute de David Lynch.

Mireille Enos îl interpretează pe Miranda, o artistă conceptuală care a purtat o aventură cu dealerul ei de artă căsătorit, Paul (Sam Shephard). Într-o noapte în apartamentul lui Miranda, Paul se uită pe fereastră și vede o femeie atacată. Nu vrea să fie cunoscut în acea seară, el refuză să cheme poliția.

Dar Miranda face și descrierea lui Pavel ca a ei, devenind martorul cheie în anchetă. Până acum, știu, sună remarcabil de asemănătoare cu parcela din fereastra dormitorului lui Curtis Hanson. Din acest punct, însă, lucrurile încep să devină ciudate, pe măsură ce Miranda începe să-și piardă capacitatea de a avea încredere în ochii și mintea ei.

Niciodată Aici nu are loc o versiune a New York-ului unde este aproape întotdeauna noaptea și, chiar și atunci când nu este, este acoperită de nori și gri. În plus, populația orașului pare să fi fost epuizată. Deși oamenii se adună în baruri sau secții de poliție, străzile și parcurile sunt rareori ocupate de mai mult de una sau două persoane care nu sunt personaje în film.