Nesupunere – Disobedience (2017)

La scurta vreme dupa decesul tatalui ei rabin, o femeie din Nesupunere – Disobedience online subtitrat revine in sanul familiei sale de evrei ortodocsi, iscand o controversa dupa ce arata ca este interesata romantic de o prietena din copilarie.

Disobedience, urmareste pe Sebastian Lelio catre filmul sau A Fantastic Woman. Filmul Nesupunere – Disobedience online subtitrat incepe cu un rabin care da o predica despre liberul arbitru. Vorbeste despre ingeri, animale, Adam si Eva. El spune cu teama ca oamenii sunt “liberi sa aleaga”. Apoi este gasit mort. Exista ceva racoritor in legatura cu o poveste atat de neingradita de “subtilitate”. Pune totul acolo. In prim plan tema. Subliniati in timp ce mergeti. Filmulbazata pe romanul lui Naomi Alderman (cu adaptarea lui Lelio si Rebecca Lenkiewicz) este o melodrama buna, de moda veche, desi cu o atingere mai silentioasa.

Primul lucru care este instantaneu vizibil despre film Nesupunere – Disobedience online subtitrat este adancimea sa intr-o lume evreiasca ortodoxa. Fundalul filmului este de natura stricta si modul in care o poveste lesbiana trebuie ascunsa de comunitate. Rachel Weisz si Rachel McAdams sunt excelente in aceasta privinta, asa cum era de asteptat si au o mare chimie. Scenele lor intime (care sunt foarte intime) sunt credibile si sunt un punct forte in vanzarea romantismului. Intotdeauna am stiut ca McAdams a fost un talent, deoarece a avut o buna prezentare in sezonul 2 al True Detective.


Regia: Sebastián Lelio
Actori: Rachel Weisz, Rachel McAdams, Alessandro Nivola
2017
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.6


Disobedience (2017) Online Subtitrat