Nesfârşita vară – The Endless Summer (1966)

Nesfârşita vară – The Endless Summer (1966) Film Online Subtitrat


Regia: Bruce Brown
Actori: Robert August, Michael Hynson, Lord James Blears
An: 1966
Gen: Documentare, Sport
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<1hYNjeCfziM/The.Endless.Summer" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Nesfârşita vară – The Endless Summer

Înapoi înainte de Sean Penn ne-a dat interpretarea lui hilar de un surfer ca un ratat drogați cu un vocabular limitat în “Fast Times La Ridgemont High”. Comună imaginea unui surfer a fost acela al unui tip curat tăiat. Care a navigat la fel ca și alte oamenii au navigat sau pescuit. Erau oameni normali. Acest film a fost făcută în acea perioadă, atunci când navigarea era un sport și surferi erau sportivi. Si ei acel farmec care face acest film de construcții.

Bruce Brown a facut 4 filme de lung metraj înainte de a face aceasta, dar succesul incredibil acest film l-a făcut un erou. O poveste Cenusareasa, care a venit de nicăieri pentru a ne da un film care ar putea fi destul, eventual. Cel mai bun documentar de surfing făcut vreodată. Premisa lui a fost simplu: ia 2 surferi și să încerce să realizeze ceea ce toata lumea viseaza de: o vară nesfârșită de soare, surf, și fete (dar mai ales de surf).

narațiune Brown, cu tonul moale din California, dă într-adevăr filmul acel sentiment confortabil, ușor, cum ar fi vizionarea unui film vechi Walt Disney de la începutul anilor ’60, ceea ce contribuie la farmecul filmului. Noi știm, noi doar știm, că acești doi tipi vor merge pe o aventură și nimeni nu va muri, nimeni nu va fi arestat, și nimeni nu va face nimic imoral (sau cel puțin _too_ imoral).

De pe coasta de vest a Africii, în Africa de Sud, Australia, la insulele din Pacific, în Hawaii, vom merge împreună ca doi tineri din California, să introducă sportul de surf la oameni care nu au mai văzut o placă de surf, înainte.


Trailer Nesfârşita vară – The Endless Summer