Nenu Local (2017)

Nenu Local (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Trinadha Rao Nakkina
Actori: Nani, Naveen Chandra, Raghu Babu
2017
Gen: Actiune, Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 6.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Nenu Local

O mulțime decentă de tineri din colegiu venind la teatrele din primul spectacol a fost o scenă destul de plăcută în mod neașteptat și, în continuare, câteva aplauze asupra avertizării sale legale de deschidere, urmând până la scena de deschidere cu un scor decent mi-a format să accept că poate am fost greșit în înțelegerea unui alt artist de divertisment comercial Pucca înainte de eliberarea sa largă. Dar … (va ajunge la acest punct în paragrafele ulterioare)

Babu (Nani) este prezentat ca tip parama gaali într-un colegiu de inginerie, care poate face orice și să bată orice om vrea, când dorește. Din secvența de deschidere, se arată că acest caracter este bewarse. Între timp, Keerthy (Keerthy Suresh) se dovedește a avea un personaj, pe scurt putem spune xxx soap lanti fiica unui lector (interpretat de Sachin). Are o educație de valoare bună și are o față chaduvula saraswati.

Ea este atât de sanskari, încât tatăl ei spune că “nuvu naa pathikella namakkam raa”. Accidentat, Nani se întâlnește cu “potti” Keerthy și se atrage foarte mult (cum ar fi în filmele Umpteen Nani). Inițial nu-i place. Dar treptat, ei se îndrăgostesc, dar ecuația vieții lui Nani se schimbă atunci când Tatăl ei face o revelație șocantă (Urmând orientările recente ale filmului).

Toată lumea așteaptă festivaluri … mai ales pentru alimente? Acum, imaginați-vă că ați fost servit Pindi Vantalu în fiecare zi? S-ar putea să-ți placă la început, să te eliberezi pentru mai multe zile și să-i faci virakthi în cele din urmă. În fiecare săptămână alternativă, producătorii de la Tollywood oferă publicului aceleași filme dibbharotta, iar lansarea în această săptămână Nenu Local este un alt participant la listă.