Nemuritorul – Highlander (1986)

Saga lui Russell Mulcahy din Nemuritorul – Highlander online subtitrat, despre scotianul nemuritor Connor Macleod; membru al unei “rase” de Nemuritori care pot fi ucisi doar prin decapitare cu sabia. Dupa ce a trait linistit timp de peste patru secole, Connor este provocat la lupta de un adversar pe nume Kurgan.

In timpul unei batalii sangeroase din anii 1500, Connor MacLeod din filmul Nemuritorul – Highlander online subtitrat, un scotian de rand, razboinic sarac, fusese ranit mortal. Dar nu murise. MacLeod afla de la misteriosul Ramirez ca face parte dintr-o rasa de Nemuritori. Acesti cavaleri nu imbatranesc, nu se reproduc si pot muri doar ucisi de sabia unui alt Nemuritor. In prezent, MacLeod il intalneste din nou pe diabolicul Kurgan care aproape il omorase cu 500 de ani in urma.

Fara indoiala, Nemuritorul – Highlander online subtitrat a incercat sa aduca farmecul povestilor de capa si spada pana in zilele noastre; gasind o abordare creativa potrivita luptelor cu sabia intr-o lume a armelor de foc si a luptelor de la distanta. Actiunea se muta periodic, prin flashback-uri, de pe taramurile inalte si mlastinoase ale Scotiei medievale pe strazile ploioase si intunecate ale New York-ului, iar aceasta pendulare permanenta intre trecut si prezent creeaza filmului un ton inegal.

Nemuritorul - Highlander (1986) Online Subtitrat in Romana


Regia: Russell Mulcahy
Actori: Christopher Lambert, Sean Connery, Clancy Brown
An: 1986
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 7.2


Highlander (1986) Online Subtitrat


Trailer Highlander (1986)