Nebunie – Deewangee (2002)

Nebunie – Deewangee (2002) Film Online Subtitrat


Regia: Anees Bazmee
Actori: Ajay Devgn, Akshaye Khanna, Urmila Matondkar
An: 2002
Gen: Indiene, Crima, Drama, Thriller
IMDB: 6.6


Deewangee Partea 1:

Deewangee Partea 2:


Sinopsis Nebunie – Deewangee

La o petrecere cu muzica este prezentat lui Sargam ( Urmila Matondkar) de catre Ashwin Mehta ( Vijayendra Ghatge). A doua zi Ashwin este omorat. Sargam il abordeaza pe Raj pentru a apara pe cel acuzat, T B ( AJay Devgan). Raj accepta cu rezerve,si cu ajutorul unui psihiatru demonstreaza ca Tarang este nevinovat. Dar oare Tarang este cu adevarat omul care pare?

Cu toate acestea, în 2002, începând cu Compania Devgan a mers pe un grafic tot high.His timp purtător este încă pe un nivel ridicat aproape 2 ani later.While Company si Legenda lui Bhagat Singh atât pe el aprecierea imensa critica inca in timp ce Compania a fost o grosolană medie Bhagat Singh a avut flopped.So Devgan avea nevoie de un hit în anul pentru a dovedi că el avea încă putere stea lângă faptul că este un as actor.Deewangee i-au oferit cu el și a fost universal acceptat ca fiind unul dintre cei mai buni actori.

Tarang Bhardawaj (Ajay Devgan) este prins în flagrant cu corpul unei companii de muzică magnat Ashwin Mehta (Vijendra Ghatge) .Deși hainele sunt pătate de sânge și totuși el pledează limbajul corpului innocence.His sugerează că el a fost încadrat în crimă. prietenul său din copilărie Sargam (Urmila Matondkar), el crede ca ea stie ca Tarang cant a ucide chiar și un animal. Ea întreabă logodnica ei Raj Goyal (Akshaye Khanna), pentru a lupta împotriva cazului.


Trailer Nebunie – Deewangee

https://www.youtube.com/watch?v=L4li-89vZrM