Neal ‘N’ Nikki (2005)

Neal ‘N’ Nikki (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Arjun Sablok
Actori: Uday Chopra, Tanishaa Mukerji, Abhishek Bachchan
An: 2005
Gen: Comedie, Indiene, Muzicale, Romantice
IMDB: 3.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Neal ‘N’ Nikki

Neal, un tanar care locuieste la o ferma, i se pregateste nunta, fiind mai mult fortat de catre parintii sai. Incat au mai ramas 21 de zile pana la nunta, el ii cere tatalui sau ca o ultima dorinta inainte de nunta, sa se duca in Vancouver pentru a se distra. El planuieste sa agate cate o tipa in fiecare zi, dar ceva neasptat se intampla, intalneste o tipa de bani gata si rasfatata de care se indragosteste.

Nu este cu siguranță în valoare de cheltuieli, fie bani sau timp. Este aceeași parcelă tocit de un tip și o întâlnire fată și care se încadrează în dragoste. Dar acest lucru este cu un dram de vest. Dar eșuează lamentabil în descriind o poveste de dragoste sau dându-touch de vest. Niciodată nu ne simțim că eroul și heroină sunt în dragoste. Nu există nici o profunzime nici caracterelor lor. Probabil, cu o distribuție mai bună, unii ar fi putut fi de justiție adus la personaje.

În cele din urmă, acesta este un film cu nici un haz, nici actor, nici o temă, nici un complot, nici comedie, nici o acțiune, nici un fior, nici o poveste de dragoste (i asociaza romantism la ceva mai pasional). Cu siguranță nu un film pe care ar vrea să meargă cu familia ta. În general, dacă sunteți în căutarea pentru un film cu un conținut oarecare, acest lucru nu este cu siguranță o opțiune. Voi așteptați pentru ziua când filmele bollywood sunt ceva care i se poate aștepta pentru a viziona și i se poate referi la prietenii mei ca un film “trebuie să urmărească”.


Trailer Neal ‘N’ Nikki