NCIS (2003)

NCIS online subtitrat este mai mult decat un serial de actiune. Cu doze generoase de umor, este un serial care se concentreaza pe dinamica complexa si intotdeauna amuzanta a unei echipe fortate sa lucreze impreuna in situatii de stres major. Cel care conduce acest grup de personalitati colorate este Agentul Special Leroy Jethro Gibbs, un fost sergent tunar din armata marina, a carui pricepere ca detectiv este inegalabila.

Gibbs este un barbat tacut, care are nevoie doar de o privire pentru a explica totul. Sub comanda lui Gibbs este Agentul Special Anthony Dinozzo in serialul NCIS online subtitrat, un fost detectiv criminalist care poate fi luat drept cel mai vechi membru din lume al unei fratii, dar ale carui instincte pe teren sunt fara pereche.

Li se alatura Abby Sciuto un specialist autorizat, om de stiinta talentat a carei agerime se potriveste cu stilul sau gotic si gusturile eclectice, si Agentul Special NCIS Timothy McGee, specialist in IT, a carui inteligenta sclipitoare in domeniul computerelor pune in umbra nesiguranta sa pe teren. Doctorul Donald “Ducky” Mallard este cel care asista echipa, cel care stie tot, a vazut tot si nu ezita sa-si exprime opiniile.


Titlu original: NCIS: Naval Criminal Investigative Service
Titlu Romania: NCIS: Anchetã militarã
Regia: Donald P. Bellisario, Don McGill
Actori: Mark Harmon, David McCallum, Pauley Perrette
An: 2003
Gen: Seriale Online, Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.8


NCIS SEZONUL (2022) 20 Online Subtitrat:

S20E01:

S20E02:

S20E03: