Naufragiatul – Cast Away (2000)

Naufragiatul – Cast Away subliniaza ideea ca nu conteaza cate obstacole se ivesc in drumul nostru pentru ca vom gasi solutii sa le facem fata. Aceasta poveste nu este atat despre supravietuirea fizica a omului ci mai degraba despre supravietuirea spiritului sau si totodata o ilustrare a ideii ca aceasta supravietuire nu este tocmai dificila.”

E Tom Hanks il interpreteaza pe Chuck Noland, un angajat FedEx din Cast Away online subtitrat, a carui viata – din punct de vedere personal cat si profesional – se deruleaza ca un ceas. Cariera lui il conduce deseori in locuri foarte indepartate si totodata departe de prietena lui Kelly (Helen Hunt).

Existenta monotona a lui Chuck se sfarseste brusc atunci cand dupa o prabusire cu avionul se regaseste izolat pe o insula indepartata; Naufragiatul online subtitrat in cel mai dezolant loc imaginabil. Practic smuls din comoditatea vietii sale cotidiene; Chuck trebuie mai intai sa faca fata nevoilor fundamentale de supravietuire incluzand apa, hrana si adapostul. La marginea lumii incepe adevarata aventura pentru Chuck.


Regia: Robert Zemeckis
Actori: Tom Hanks, Helen Hunt, Paul Sanchez
An: 2000
Gen: Aventura, Drama, Romantice
IMDB: 7.8


Cast Away (2000) Online Subtitrat