Natural Born Pranksters (2016)

Natural Born Pranksters (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Roman Atwood, Ben Pluimer
Scenariu: Roman Atwood, Dennis Roady
Actori: Roman Atwood, Vitaly Zdorovetskiy, Dennis Roady
Anul: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 3.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Natural Born Pranksters

Lasă-mă să încep prin a spune că sunt mult timp fan al lui Atwood Roman (văd conținutul său încă din prima zi și continuă să mă uit în fiecare zi), care la rândul meu mi-a prezentat-o ​​pe Vitaly și Dennis. Toți trei tipi sunt foarte talentați și populari în lumea YouTube, dar, din păcate, primul lor pas în Hollywood a fost destul de greu.

Fiindcă eu urmăresc acești trei pranksteri pe YouTube, am avut o mulțime de cunoștințe despre acest film înainte de ao vedea, totuși am fost curioasă cum să încorporeze “glumele” într-un film de lung metraj. Va fi o versiune mai nouă a francizei Jackass? Va fi un complot bazat pe niște glume mixte similare cu proiectele lui Sacha Baron Cohen? Sau a fost Roman și restul Pranksters Naturale Născută care ne va da ceva nou și creativ? Din păcate, acest lucru a ajuns să fie un film secundar Jackass-esque.

Nu a existat absolut nici un complot, “glumele” tocmai tăiate dintr-unul în altul fără rimă sau rațiune, iar editarea / producția nu era nici măcar aproape de calitatea care a fost văzută la Jackass. De fapt, acest film mi-a amintit foarte mult de emisiunea Tom Green, care a fost pe MTV acum 15 ani. În timp ce am stat în film, m-am gândit mereu la mine “bine, se va face bine, dar aici sunt, o săptămână mai târziu și încă mai aștept.

Chiar urăsc să scriu o revistă atât de cinstită pentru că sunt un mare fan al lui Roman Atwood și cred că este o persoană foarte talentată, cu o minte creativă. Cred doar că tipul de comedie și frământări pe care Roman și Dennis le cunosc este mult diferit de conținutul evaluat de R, văzut în frământările lui Vitaly.


Trailer Natural Born Pranksters