Native Son (2019)

Un tânăr afro-american din filmul Native Son online subtitrat, care trăiește în Chicago întră într-o nouă lume seducătoare plină de bani și putere după ce este angajat că șofer pentru un om de afaceri bogat.

Filmul Native Son online subtitrat este lansat de HBO. Puțîn a trebuit să se schimbe în legătură cu complotul romanului din 1940 al lui Richard Wright, că să funcționeze cu un set de adaptare în prezent. Dar ceva trebuie să fi fost pierdut în traducere. Regizorul Rashid Johnson (un artist respectat în Chicago) prezintă un eveniment crud al evenimentului și consecințele lui imediate, chiar și într-un fel amuzant chiar dacă este neintenționat.

Filmul nu se recuperează din această stinghere. Vestea bună este că nu se întâmplă până la peste o oră. Totul până în acel moment este o navigație netedă, în special performanța lui Ashton Sanders, un rocker de culoare neagră, care îi iubește și Beethoven și marijuana, dar evită politică și se opune prieteniei, când acel prieten îi cere să se alăture lui într-un jaf.

Native Son (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Rashid Johnson
Actori: Ashton Sanders, Margaret Qualley, Nick Robinson
An: 2019
Gen: Drama
IMDB: 5.6


Native Son (2019) Online Subtitrat


Trailer