Natalie Wood: What Remains Behind (2020)

Documentarul online Natalie Wood: What Remains Behind (2020) exploreaza viata și cariera lui Natalie Wood prin perspectiva unică a fiicei sale, Natasha Gregson Wagner și a celorlalți care au cunoscut-o cel mai bine.

Născută în 1938, sub numele de Natalia Nikolaevna Zakharenko, actrița care avea să devină Natalie Wood și-a făcut prima apariție în film (după două părți anterioare, necreditate), în Tomorrow Is Forever 1946 , în fața lui Orson Welles. Ultimul ei rol va veni în Brainstorm din 1983, vizavi de Christopher Walken, lansat la aproape doi ani de la înecarea sa premergătoare de pe coasta Insulei Catalina din California.

Între cele două filme se află o carieră plină cu filme precum Miracle on 34th Street, Rebel Without a Cause, Splendor in the Grass and Bob & Carol & Ted & Alice, printre alte filme, ca să nu mai vorbim de West Side Story, film problematic deși poate fi conform standardelor de astăzi.

Natalie Wood (născută Natalia Nikolaevna Zaharenko la 20 iulie 1938 – d. 29 noiembrie 1981), a fost o actriță americană de film. Natalie Wood a fost fiica imigranților ruși Nikolai Stepanovici Zaharenko și Maria Stepanovna. Natalie Wood a fost căsătorită de două ori cu actorul Robert Wagner. În ziua de 29 noiembrie 1981, în timp ce naviga în zona insulei Catalina, împreună cu soțul său în iahtul Splendour, pe care îl posedau, având la bord pe Christopher Walken, cu care juca în filmul „Brainstorm”, și pe căpitanul iahtului, Dennis Davern, în condiții încă neelucidate, actrița a căzut în ocean și s-a înecat.

Natalie Wood: What Remains Behind (2020) Online Subtitrat


Regia: Laurent Bouzereau
Actori: Natalie Wood, Richard Benjamin, Dyan Cannon
An: Filme Online 2020
Gen: Documentare
IMDB: 7.3


Natalie Wood: What Remains Behind (2020) Online Subtitrat


Trailer