Nappily Ever After (2018)

Cand o publicitara perfectionista din filmul Nappily Ever After online subtitrat de la Netflix, are probleme in dragoste, ea porneste pe calea cunoasterii de sine, iar totul incepe de la o schimbare dramatica de look.

Filmul Nappily Ever After online subtitrat a fost initial planificat pentru a intra in productie in 2003, cu Halle Berry la conducerea sa. Cumva nu a mers, iar in 2017 Netflix si-a anuntat angajamentul pentru film, cu o distributie si scriitori noi.

Sanaa Lathan, care este protagonista filmului, este, de asemenea, un producator. Pentru rol, Lathan s-a ras in cap, dand astfel acel moment in film un simt al autenticitatii. Dupa ce a petrecut mai mult de 20 de ani in afaceri, Lathan este mandra ca poate spune povestile femeilor negre si ale femeilor in general.

Singurul motiv pentru care acest film Nappily Ever After online subtitrat reuseste intr-un anumit sens este datorat talentului lui Lathan. Ea este frumoasa si arata super imbracata, si acesta este un lucru bun. Ii incurajeaza pe tineri sa vada cat de importanta este sa fii confortabil in pielea ta, sa recunosti ca frumusetea este un lucru cu mai multe fete, si nu ceva fixat in piatra.


Titlu Romania: Adormiti pana la adanci batraneti
Regia: Haifaa Al-Mansour
Actori: Sanaa Lathan, Ricky Whittle, Lyriq Bent
An: 2018
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.6


Nappily Ever After (2018) Online Subtitrat