Naples in Veils – Napoli velata (2017)

Într-un Napoli suspendat între magie și superstiție, nebunie și raționalitate, un mister cuprinde existența lui Adriana, copleșită de o iubire bruscă și o crimă violentă.

Acesta este celalalt Napoli – orasul pe care nu-l vedem niciodata in filme ca Gomorrah. Este un centru de mare artă și arhitectură, dar moartea rămâne o prezență constantă acolo. Într-adevăr, acele alei pietruite sunt atât romantice, cât și amenințătoare în Neapolele lui Ferzan Ozpetek în Veils (trailer aici), care se deschide pe ecranele Open Road: New Italian Cinema 2018.

După o noapte fierbinte cu Andrea, Adriana convinge că trebuie să fie singura. Prin urmare, ea este destul de dezamăgită atunci când el nu reușește să arate pentru data de a doua zi. Vestea bună este că nu a ridicat-o în mod intenționat. Vestea proastă este că se întâmplă să se afle pe placa ei la biroul examinatorului medical. Nu a fost doar ucis. El a fost, de asemenea, orbit și desfigurat. Se pare că un avertisment Camorra ne ucide, dar nimeni nu ajunge la această concluzie în acest film.


Regia: Ferzan Ozpetek
Actori: Peppe Barra, Anna Bonaiuto, Alessandro Borghi
2017
Gen: Thriller
IMDB: 5.9


Naples in Veils – Napoli velata (2017) Online Subtitrat