Nails (2017)

Nails (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dennis Bartok
Actori: Shauna Macdonald, Ross Noble, Leah McNamara
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 4.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Nails

Un horror intens și claustrofobic, Nails urmărește povestea unei mame, Dana Milgrom, care a supraviețuit unui accident de mașină aproape fatal. Doar pentru a se găsi paralizată și captivă în interiorul propriului corp. Forțată să comunice printr-un program de voce artificială. Si conectată la aparate pentru a putea respira, ea devine treptat convinsă că o prezență terifiantă există în camera sa de spital.

Deprimată și disperată să se miște și să vorbească din nou fără ajutorul unui computer. Comportamentul Danei începe să devină mai îngrijorător pentru personalul spitalului și familia sa, atunci când aceasta începe să audă zgomote ciudate și să vadă figuri periculoase răuvoitoare.

Nimeni nu o crede, nici măcar soțul ei, care consideră că are o tulburare mentală. Pe măsură ce căsătoria ei se dezintegrează și aderența ei la realitate începe să se înrăutățească. Dana luptă să convingă medicii și personalul că o prezență sinistră numită „Nails”, este reală și intenționează să o distrugă. Paralizată și la propriu și la figurat, Dana se luptă să supraviețuiască terifiantei prezențe, și să-și recâștige viața, familia și liniștea.