N-ai fost niciodata aici – You Were Never Really Here (2017)

In filmul N-ai fost niciodata aici – You Were Never Really Here online subtitrat avem o adolescenta disparuta. Un ofiter al legii brutal si chinuit intr-o misiune de salvare. Puterea, coruptia si razbunarea dezlantuiesc o furtuna de violenta care pot sa conduca la trezirea sa.

Joaquin Phoenix joaca un personaj tulburat in filmul N-ai fost niciodata aici – You Were Never Really Here online subtitrat: de la halucinatii la manifestari obsesiv compulsive, personajul lui este unul afectat de stres postraumatic. Cu barba, trening si sapca, Joe nu seamana decat in plan interior cu fostul agent spilcuit la sacou al lui Washington. Camera patrunde in mintea lui, in care revin in mod terifiant scenele in care a fost martor la crime – contra copiilor – si nu a putut sa ajute. De altfel, aceasta bunatate si generozitate a personajului este coloana vertebrala a cartii si a ambelor ecranizari.

Pe de alta parte, exista si o trauma ce provine din copilarie, protagonistul avand un tata abuziv. Scenele de autoflagelare din N-ai fost niciodata aici – You Were Never Really Here online subtitrat, suicidale ale adultului isi au originea in copilarie. Lynne Ramsay incearca sa inoveze genul, facand un film reflexiv, timpul interior ajunge sa dea ritmul filmului. Joaquin Phoenix reda fatetele acestui personaj incercat, chinuit, tulburat… pana ce senzatia de sufocare se transmite si spectatorului. Filmul nu reuseste sa fie pana la final decat un exercitiu de stil.


Regia: Lynne Ramsay
Actori: Joaquin Phoenix, Dante Pereira-Olson, Larry Canady
2017
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 6.9


You Were Never Really Here (2017) Online Subtitrat