Mythica The Necromancer (2015)

Mythica The Necromancer (2015) Film Online Subtitrat


Regia: A. Todd Smith
Actori: Melanie Stone, Adam Johnson, Jake Stormoen
An: 2015
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<69wNFBfdOpo/Mythica.The.Necromancer.2015.DVDRip.X264.AC3-PLAYNOW.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Mythica The Necromancer

Acționând: N-am văzut niciodată moartea și greutățile să fie portretizate într-o manieră atât de moartă și de lemn. Caracterul lui Thane a fost insuficient utilizat, prezența ecranului fiind destul de puternică. Băieții răi au făcut o treabă bună, dar, uneori, scrierea lor nu era credibilă – de exemplu, unul dintre ei părea să fie un tip foarte rău uneori, dar părea să dezvolte un fel de sindrom Stockholm cu băieții buni și acest lucru nu a fost trădat doar caracterul său, ci simțul antagonismului și al tensiunii în principala “parte” a personajelor.

Poveste: O poveste bună generală, de fapt, foarte bine paced. În cele din urmă, faptul că am vizionat filmul în modul ferestrei în timp ce joc Guild Wars 2 vorbește despre volumul meu despre interesul meu pentru acțiunea de pe ecran. Introducerea a fost foarte dezamăgitoare, deoarece nu sa întâmplat nimic cu adevărat.

Efecte vizuale: Evident, acest lucru nu este un blocaj de buget imens, deci efectele vor reflecta acest lucru. Totuși, au existat niște lucrări de filmat, care au ajutat la mascarea unor margini mai ciudate.

Muzică și sunet: Din păcate, unul dintre punctele slabe ale filmului. Unele dintre efectele sintetizate nu au fost foarte potrivite pentru acest gen de film. De asemenea, pentru prima jumătate a anului acesta este un sentiment neobișnuit de sinteză a elicopterului, care este destul de intruziv și continuă câteva minute. Nu știu cum acest efect sunet este deloc legat de progresul narațiunii sau de reflectarea acțiunii pe ecran, a servit doar ca o supărare.