Mythica The Iron Crown (2016)

Mythica The Iron Crown (2016) Film Online Subtitrat


Regia: John Lyde
Actori: Melanie Stone, Adam Johnson, Jake Stormoen
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<7RAGWxhH8PU/Mythica.The.Iron.Crown.2016.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Mythica The Iron Crown

După ce un grup de eroi cât se poate de neobişnuiţi deturnează un car de luptă, tânăra şi curajoasa vrăjitoare Marek intră în posesia piesei supreme a atotputernicului Darkspore. Si porneşte plină de speranţă într-o călătorie extrem de primejdioasă. Pentru a înapoia zeilor artefactul blestemat în schimbul liniştei şi păcii. Însă după ce sunt angrenaţi cu toţii într-o cursă mortală dintre o echipă de elită a unor mercenari implacabili. Si o trinitate a demonilor. Marek trebuie să înveţe să aibă încredere în ea însăşi înainte ca prietenii ei să fie omorâţi. Si să piardă Darkspore, însă cea mai mare provocare va fi să îl împiedice pe maleficul necromant Szorlok. Să unifice Darkspore şi să inunde lumea celor vii cu legiunile morţilor.

Într-un fel, locul ultimei întuneric Spore este cunoscut atât Wizard și pitică, ambii dorind să pună mâna pe ea pentru diferite scopuri. În timp ce expertul păstrează Warlock ocupat, echipa noastră trebuie să recupereze nu numai ciobul inimii Lich King. Dar, de asemenea, proteja de nu mai puțin de trei benzi diferite, care încearcă să ajungă la ea.

Într-un fel a fost un Mythica mai distractiv, cu o mulțime de lupte și rulează în jurul și mașini-Warcraft cum ar fi pitic. Cu toate acestea, detaliile au fost într-adevăr ceea ce nu a afară ca un deget inflamat. Scenele de luptă au fost coregrafia într-adevăr rău, cu oameni care sunt în mod evident, nu luptători fac mișcări stângace. Doamne, mi-e dor Danielle Chuchran! Apoi scenele mici, în cazul în care personalitatea unui personaj ar fi trebuit să lumineze prin, ei au pierdut complet la fața locului!