Mythica The Godslayer (2016)

Mythica The Godslayer (2016) Film Online Subtitrat


Regia: John Lyde
Actori: Adam Johnson, Matthew Mercer, Melanie Stone
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mythica The Godslayer

Pentru mine, cel de-al cincilea și ultimul capitol din Mythica a fost cel mai bun. Nu avea nevoie de biții de relief comic, poveștile secundare au fost reduse la minimum, iar actorii și probabil întreaga echipă de producție și-au atins maturitatea și au făcut un film decent pe tot parcursul. Considerând că aceasta este o serie de cinci filme Kickstarter, nu este nimic mai puțin decât uimitor.

Acest lucru nu înseamnă că Godslayer este un film perfect, dar a fost finalul perfect pentru serie. Toate personajele s-au adunat într-un final epic care a lăsat totul explicat și a închis călătoria fiecărui erou.

Pentru mine, cea mai rea parte a seriei a fost ticălosul, care avea totul: putere, un actor bun care să-l portretizeze, armate de strigoi, dar nu avea singurul lucru care l-ar fi făcut interesant: o poveste. Simt că Mythica ar fi fost mult mai bine cu un ticălos cu care se poate empatiza. Acest lucru a devenit clar în apropierea sfârșitului filmului final, când a existat un fel de calitate seducătoare în încercările sale de a corupe Marek. Cu un caracter complet crescut, acest lucru ar fi putut face minuni, nu numai la final, ci și în întreaga serie.

Linia de fund: este o poveste fantastică care amintește foarte mult de Domnul Inelelor. Există un erou care trebuie să aleagă soarta lumii și să reziste tentațiilor dintr-un artefact magic, dar rău, în timp ce prietenii ei trebuie să-și acorde sprijinul și puterea de a păstra eroul pe calea cea bună. Deși nu era cel mai bun film de filmare, a fost distractiv și răcoritor și mă bucur că am văzut totul. Nu pot să aștept mai multe lucruri de la Arrowstorm Entertainment.


Trailer Mythica The Godslayer