Mythica The Darkspore (2015)

Mythica The Darkspore (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Anne K. Black
Scenariu: Anne K. Black
Actori: Melanie Stone, Adam Johnson, Jake Stormoen
Anul: 2015
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mythica The Darkspore

Mythica: The Darkspore continuă evenimentele de unde au rămas în prima parte a seriei. La sfârşitul acelui film, obiectul magic pe care eroii l-au recuperat a fost oferit surorii prinţesei Teela pentru a-l duce undeva unde să fie păstrat în siguranţă şi protejat. Din păcate, forţele întunericului au fost mai rapide şi ea a fost ucisă, iar relicva furată. Pe când grupul găseşte curând indicii către shamanul malefic Kishkumen ce se află în Darkspore, ei au dificultăţi în a menţine armonia şi unitatea în propriul grup. Mulţi dintre ei au plecat din cauza şocului suferit în urma morţii surorii Teelei. La rândul ei, Teela s-a izolat pentru a ţine un ritual elaborat în memoria surorii sale.

Valorile actuale de producție sunt, desigur, nu demn de o listă de cinema, și din cauza anumitor evoluții ale buget mare, TV-show-uri, din păcate, nici măcar o listă TV. Dar, vizuale sunt funcționale pentru poveste, nu destul de rău pentru a distrage atenția în întregime, și aș spune că acest al treilea film arăta mai bine decât cele două cele anterioare. Efectele CGI au fost suportabile. Recuzită și efectele non-cgi au fost destul de bune.

Luptele erau, desigur, nimic special, dar nu mai rău decât un episod de săgeată sau alt Show TV orientate spre acțiune, care se bazează pe o mulțime de tipi în picioare în jurul zbaterea înainte de a fi bătut unul câte unul. Netăgăduit mii de dolari investiți în câteva minute de imagini cu elicopterul peste peisaje diferite adăuga o calitate frumos și tangibilității în lume. Actorie a fost … ei bine … așa-așa, dar atunci nu se poate aștepta prea mult. Nu mai rău decât Orlando Bloom, oricum: P


Trailer Mythica The Darkspore