Mythica A Quest for Heroes (2014)

Mythica A Quest for Heroes (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Scenariu: Anne K. Black, Jason Faller
IMDB: 6.5
Regizor(i): Anne K. Black
Actori: Melanie Stone, Adam Johnson, Jake Stormoen


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mythica A Quest for Heroes

Înapoi în 2011, am dat pe Dawn of Dragonslayer, un epic fantezie cu buget redus, care a avut aspectul unui film mult mai scumpe Arrowstorm Entertainment. Dar ceea ce a atras atenția mea a fost grija acordată performanțelor: conduce Richard McWilliams și Nicola Posener săpat într-adevăr în personajele lor, iar regizorul Anne Negre le-a dat timp pentru a face acest lucru. Când ați văzut cât mai multe spectacole proaste în filme Mythica A Quest for Heroes de gen ca am, te apreciez cu adevărat că un fel de lucru. (Puteți citi recenzia mea completă aici, și un interviu cu regizorul negru aici.)

Arrowstorm lui viitoare lansare Mythica: O Quest for Heroes, primul dintr-un proiectat cinci serii de film, are aceleași calități bune, și îmbunătățește pe unele dintre punctele slabe ale filmului Mythica A Quest for Heroes anterior lui. Întrucât Dawn vizual destul de rar, Mythica este luxuriantă: interioarele țepi cu detalii, iar iluminatul face din plin atmosfera. Muzica este interesant în mod adecvat. Script-ul, de Jason Fuller, director de Anne Black și producătorul Kynan Griffin, trage împreună o lume bogată fantezie. Iar CGI este deosebit de bun pentru o fantezie indie.

Dar ceea ce îmi place cu adevărat este atenția personajelor, în special cele de sex feminin. Protagonistul este Marek, o fată sclav în această lume medievală faux. Ea are un picior de club, o atitudine sfidătoare, și este de învățare magie pe ascuns de la expertul Kevin Sorbo. Atunci când ea are în sfârșit suficient de proprietarul ei brutal ea fuge, determinat să caute o viață de aventură folosind abilitățile sale magice. Marek este interpretat de Melanie Stone, iar ea e plat out teribil; ea oferă centrul emoțional are nevoie de film Mythica A Quest for Heroes.