Mystery (2012)

Mystery (2012) Film Online Subtitrat

Titlu original: Fu cheng mi shi
Regia: Ye Lou
Actori: Lei Hao, Hao Qin, Xi Qi
Anul: 2012
Gen: Crima, Drama
Durata: 98 minute
IMDB: 6.3

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Primele câteva minute din Mystery, va lovi probabil nervul brut de cineva care s-au înfuriat de comportamentul iresponsabil al conducătorilor auto rapid aici. Noi vedem două mașini conduse de copii bogați care se gândesc la nimic altceva decât podele acceleratorii masinile lor sport, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile, cuplate cu prosti cu sexul opus, înainte de tragedie hit-uri atunci când ajung într-un accident prin lovirea unui trecătorilor de. Și, ca și în cazul în care nu este suficient de rău, unul dintre ei continuă să termine treaba din Mystery. La urma urmei, se spune că pedeapsa pentru un agresor hit-and-run este mai ușoară în cazul în care victima sucombă leziunile, mai degrabă decât să supraviețuiască calvarul.

Doar atunci când crezi că Mystery ar cerc în jurul valorii de povestea fiecăruia dintre cei care au fost implicați, narativ schimburi în linii mari. Bazat pe poveste Mystery găsite în forumurile de pe internet, filmul Lou Ye, de fapt se ocupă cu iadul care au cunoscut nici o furie decât cea a unei femei dispretuit. Sau face ca femeile. Acesta are ca scop în probleme de fatis afacerilor suplimentare conjugale, și probleme pe care indiscretie una ar aduce în toate familiile implicate într-una de pofta nesățioasă. De asemenea, în jurul scoate în evidență care implică ocolit politica unică a copilului, precum și modul în care un moștenitor de sex masculin a jucat o anumită importanță în special pentru generația mai în vârstă. Ceea ce am crezut că a fost destul de interesant, dacă te-ai pus-te în pantofi de protagonist de sex masculin în cadrul unei societăți, ca atare in filme online Mystery, cu toate că leagăne sale sălbatice de comportament nu este ceva ce poate fi trecut cu vederea.

La prima vedere, se pare că Qiao Yongzhao (Qin Hao) este lider viața de succes, cu o cariera buna, un apartament frumos, soția Lu Jie (Hao lei) și copil. Dar cine ar fi crezut că acestea au fost insuficiente, și încet vom afla mai multe despre ceea ce este de fapt în spatele succesului său datorită legăturilor de familie, și frustrările sale care se manifestă printr-o serie de lucruri. Lu Jie se imprieteneste mama coleg de clasa fiicei sale, și nu înainte de mult timp că Sang Qi (Qi Xi) se increde in ea despre aventura soțului ei. Conecta puncte, și foarte curând filmul devine o poveste de răzbunare gelos, mereu gata pentru a vedea cât de departe s-ar putea întinde.