My Way The Rise and Fall of Silvio Berlusconi (2016)

My Way The Rise and Fall of Silvio Berlusconi (2016) Online Subtitrat


Regia: Antongiulio Panizzi
Actori: Silvio Berlusconi, Alan Friedman
An: 2016
Gen: Documentare, Biografie
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<9Aqe5c2Xvq4/My.Way." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis My Way The Rise and Fall of Silvio Berlusconi

O imagine foarte anglo-saxon: la (versiunea a) Knight este juxtapuse cu cea a adversarilor săi, raportate de reporter sau de către respondenți (în special fostul premier Palermo Antonio Ingroia și comentator Stefano Republica Folli a).

Documentarul este plăcut și curge lin, cu toate că nu reușesc să ne rupe departe de abordare clasică, care este, probabil, un pic de „pierdut pe caracterul Berlusconi, având în vedere potențialul cinematografic. Protagonistul este atât de caracteristic și caracterizat încât arata ca fructul minții scriitorului.

Berlusconi-personaj exploziile pe scena atunci când fostul prim-ministru alege să reducă zidul defensiv construit special pentru jurnaliști: Alan Friedman este creditat cu descompunerea acestor bariere în mai multe rânduri, în cursul 25 de interviuri care a dus la carte și apoi la documentar.

Camera portret, care apare fără nici o mediere, este mult mai toxic decât orice editorial: prezenta lucrurile lui – adică Verga a termenului – Silvio Berlusconi, arată esența ei de burghez îmbogățit, din Milano – un pic prea „băiatul mamei -, vânzătorul (nu contractor), neconvențional, un povestitor și un megaloman pic „slăbit de bătrânețe.

Succesul jenant din sala de mese din Milano este exemplar în această privință. Și merită mai mult de o mie de descrieri.