My Pet Dinosaur (2017)

My Pet Dinosaur (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Matt Drummond
Actori: Joanne Samuel, David Roberts, Sam Winspear-Schillings
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Familie
IMDB: 4.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis My Pet Dinosaur

Frumoasă, jucăușă și uimitoare, My Dinosaur Pet (2017), cea de-a doua piesă de lungă durată a regizorului-regizor Matt Drummond, evocă strălucit esența eforturilor timpurii ale lui Steven Spielberg.

Acest triumf de nouăzeci și șapte de minute, distribuit prin Empress Road Pictures, are inima și inocența lui E.T: The Extra-Terestrial (1982). Acest lucru se manifestă în perspectiva sa deplină de compasiune și bunăvoință, care reflectă copilul.

Ultimul capodoperă al lui Drummond are, de asemenea, o asemănare notabilă cu moneda de cultura populară menționată mai sus. Acesta este prezent în planul său general. Diferența majoră a acestui fenomen este schimbarea unei entități abandonate, alterne, pentru o creștere spontană, Styracosaur asemănător cu reptilele fosile numite “Magnus”.

Există, de asemenea, o continuă comparație vizibilă între aceste două fotoplay-uri. Aceasta se găsește în caracterele variate ale micului oraș, structura și atmosfera generală a fiecărei prezentări. Cu toate acestea, exercițiul lui Drummond are emoțiile, magia, aventura și respectul pentru știință, care au făcut adaptarea lui Spielberg la începutul lui Michael Crichton, întitulat romanul “Jurassic Park” (1993), o experiență cinematografică de neegalat.

Există, de asemenea, elemente de întâlniri apropiate ale celui de-al treilea tip (1977) stropite în timpul procedurilor. Acest lucru este evident în cele patruzeci de minute finale și frumoase. Ei își amintesc că ultimul act al celor din urmă a declarat opus splendid. De asemenea, este inerentă credinței continue a invadatorilor spațiali din regiune.

Unul dintre cele mai amuzante momente din ofertă are loc și în această secțiune. Este vorba de implicarea lui Magnus într-o dronă militară. Astfel este ingenios încadrat pentru a arata comparabil cu un U.F.O.