My Little Pony Equestria Girls – Friendship Games (2015)

My Little Pony Equestria Girls – Friendship Games (2015) film online subtitrat

Regia: Ishi Rudell, Jayson Thiessen
Scenariu: Josh Haber
Actori: Tara Strong, Rebecca Shoichet, Ashleigh Ball
Anul: 2015
Gen: Animatie, Familie, Fantezie
IMDB: 7.5

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Elevii Canterlot Liceul pregătească pentru Quadrennial Jocuri Prietenie eveniment sportiv organizat între echipa lor școlar, Wondercolts, și Shadowbolts de la Crystal Prep Academy, o școală de prestigiu, cu o reputație de sportivitate săraci și o dungă competitiv feroce. Principal Celestia și vicepreședintele principal Luna sfătui Sunset Shimmer și prietenii ei împotriva utilizării magiei ecvestru în jocuri pentru a menține târg concurs, My Little Pony, dar Sunset, care a fost studiat efectele Magic în lumea umană, devine în cauză atunci când prietenii ei incep sa “ponei “(câștig magic-ponei ca urechi, cozi și aripi) la momente aparent aleatorii. Între timp, Crystal Prep participă versiune lumea umană de Twilight Sparkle, un proscris școală care a fost de instrumentare activitate magic la Canterlot ridicat, ca parte a unei cereri de studiu independent. Principal Twilight, Abacus Cinch, ei forteaza sa împrumute de calificare ei intelectual în jocurile de pericol de a revoca cererea sa.

Twilight întâlnește Sunset și prietenii ei la Canterlot ridicat, My Little Pony, ghidat de un dispozitiv-pandantiv ca ea a construit pentru a detecta și conțin energia magică în jurul școlii. Fiecare dintre prietenii Sunset demonstreaza prietenia lor la Twilight și studenților Crystal Prep de-a lungul jocuri, ponying în acest proces. Cu toate acestea, pandantiv Twilight le scurge accidental de magia lor, atunci când ea se apropie. Anomalii magice începe să apară după pandantiv absoarbe portalului dintre Equestria și lumea umană, deschizând rupturi dimensionale la Equestria și acordarea de câine Twilight lui pentru animale de companie, Spike, capacitatea de a vorbi. În timpul unul dintre evenimentele cele mai jocuri, un releu de trei-eveniment, My Little Pony, Twilight picături accidental pandantiv ei și cheamă plante carnivore care ataca concurenți, și ponei Rainbow curse pentru a le salva. Deși Canterlot ridicat câștigă evenimentul, pentru a lega cu Crystal Prep, Cinch acuză școala de înșelăciune din cauza acestor avantaje percepute.

Înainte de final eveniment My Little Pony, Cinch și Twilight presiune Shadowbolts în eliberarea magia pandantiv ei a colectat să-l folosească împotriva Canterlot ridicat. Magia transforma Twilight intr-o versiune alicorn ca sinistru de ea, care incepe ruperea deschise mai multe fisuri, amenințând să se prăbușească lumea umană în Equestria. Deoarece Wondercolts și Shadowbolts lucreze impreuna pentru a economisi colegii lor, Apus de soare își dă seama că sursa de magie prietenii ei “vine de la active adevărat la ei înșiși. Ea folosește pandantiv de a combina magia prietenii ei “și a devenit o figura-alicorn ca, de asemenea, închiderea fisurile și revenirea la normal Twilight. RCA amenință să raporteze incidentul la conducerea școlii, dar abandonează ideea pe seama că pretențiile sale de magie ar distruge reputatia Crystal Prep lui. Ambele școli sunt declarat câștigător de jocuri, și Twilight decide să transfere Canterlot ridicat, în cazul în care apus de soare și ceilalți i bun venit ca un nou prieten.

Într-o scenă de pre-credite My Little Pony, Twilight de la Equestria iese din portalul nou reactivat ca prietenii ei umane stau în jurul ei. Ea își cere scuze pentru absența ei și apoi uită în stare de șoc la omologul său uman.