My Heart Is Yours – Dil Hai Tumhaara (2002)

My Heart Is Yours – Dil Hai Tumhaara (2002) Film Online Subtitrat


Regia: Kundan Shah
Actori: Arjun Rampal, Preity Zinta, Mahima Chaudhry
An: 2002
Gen: Drama, Romantice, Indiene
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis My Heart Is Yours – Dil Hai Tumhaara

Satula de statutul de somer, Shalu se decide ca e cazul sa se angajeze. Obtine un post la Khanna Industries unde ofera informatii nu tocmai adevarate despre ea…

După ce a un viraj de succes cu Kya Kehna, Kundan Shah si Preity Zinta se reunesc pentru o altă imagine care se învârte în întregime în jurul ei. Acesta este un film care are totul: comedie, dramă, emoții, romantism și valori. Este descris destul de bine prin toate, dar cu siguranță nu s-ar fi lucrat dacă nu pentru Preity Zinta. Nu știu ce este despre ea. Privind-o pe ecran este o experiență răcoritoare, încurajatoare. zâmbetul ei luminos, rade ea, țipetele ei, ei fericire viața reală care apare atât de natural pe ecran, toate fac să crezi că viața e frumoasă.

Chiar și atunci când ea e trist și vezi lacrimi în ochii ei expresive care în mod natural să te întristeze la fel de bine, nu se poate, dar se simt optimist. Ea trece tristețe cu fericire și vice-versa rapid încă în mod convingător. Acest lucru nu este doar caracterul frumos ea are, e Preity însăși. Nu odată ce a fost ea numită o actriță Bulbuc și vioaie. Capacitatea ei de a injecta aceste calități pozitive, precum și optimismul său real în chiar și cea mai tristă dintre personaje este unic și lăudabil. Aceasta este măreția unui actor. Nu orice actor poate face acest lucru, dar Preity poate.

Preity joacă Shalu, o fată care este un produs al relații extraconjugale tatălui ei, și care a fost adaptat de către soția tatălui ei (Rekha), după moartea acestuia din urmă.