My Guardian Angel (2016)

My Guardian Angel (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Mumtaz Yildirimlar
Actori: Maria Figgins, Petra Bryant, Adrian Annis
Anul: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 5.2

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trailer My Guardian Angel (2016)

Review My Guardian Angel (2016)

De ce mi-ar pune acest lucru la un 4 ca un film este din cauza sadismul față de copil, care face pentru vizualizare incomod; dar ar putea fi doar eu. Nu am fost niciodată una pentru “tortură” formă de stil de groază care par a fi atât de popular ca în “Saw”, seria sau seria “Hostel”. Aceste filme nu mă sperie, ei doar ma face sa supărat, mai ales atunci când, în cele mai multe cazuri. Victimele pierd timpul țipând și plângând și mai puțin timp de luptă. Mă simt că, atunci când antagonistul este la fel de om fizic ca tine, te lupți! E o dat vei muri pentru ca tu du-te jos făcându-l greu pe ele și să încerce să le ia cu tine. Astfel că nu va răni pe nimeni altcineva, niciodată.

Aș vrea să cred că n-ar fi părinți acest lucru oribil, cu toate acestea, din păcate am văzut și citit destul de “Adevărata crimă” să știe acest lucru nu este cazul. La fel de mult timp ca aceasta ia acesti parinti pentru a “pretinde că” a fi mare părinte. Ar putea folosi pentru a deveni de fapt părinți mai buni la acest copil sau da-o în sus. Dar nu, ai un sentiment ei perversule off maltratează acest copil cu autism.

Abuzul continuă prea mult timp, în opinia mea, înainte ca lucrurile să înceapă să se întoarcă. Presupun că ar fi fost un film de scurt 30 minute în cazul în care nu l-au tras pentru că aceasta este esența problemei. Este abuzul sadică care atrage numele gemene “Angel”, care sa sinucis pentru același motiv pentru sora ei este acum intenționează să-l preia. In speranța de a face părinții plătesc. Aceasta este ceea ce e filmul.