My Friend Dahmer (2017)

Bazat pe apreciatul roman grafic al lui Derf Backderf, filmul My Friend Dahmer se bazează pe experiențele din viața reală ale lui Derf Backderf, un prieten și coleg de clasă al lui Jeffrey Dahmer, unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din toate timpurile.

Acțiunea este situată într-o lume ciudată a anilor 1970, unde viitorul criminal în serie este un adolescent cu probleme, care coboară încet în întuneric, în timp ce se luptă cu o viață de familie dificilă.

Înainte ca Jeffrey Dahmer să devină unul dintre cei mai periculoși criminali din istorie, el a fost un băiat timid, singuratic; care nu se integra foarte bine. În timpul liceului, Jeff devine alcoolic, iar curând demonii lui interiori încep să se manifeste și problemele sale psihice se dezvoltă și devin evidente.

Efectuând experimente îngrozitoare într-un laborator improvizat, Jeff a fost invizibil pentru majoritatea. Asta până când comportamentul său din ce în ce mai bizar a atras în mod neașteptat atenția. Filmul surprinde un instantaneu nuanțat al bolilor mintale, dorința inerentă de interacțiune umană; și pericolele prieteniei duplicitare, urmărind modul în care Dahmer ajunge să fie un ucigaș și, de asemenea, să se dedice canibalismului și necrofiliei.


Regia: Marc Meyers
Actori: Ross Lynch, Vincent Kartheiser, Alex Wolff, Anne Heche, Dallas Roberts
An: 2018
Gen: Biografie, Drama, Groaza
IMDB: 6.8


My Friend Dahmer (2017) Online Subtitrat