My Cousin Rachel (2017)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

My Cousin Rachel (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Roger Michell
Actori: Rachel Weisz, Sam Claflin, Iain Glen
An: 2017
Gen: Drama, Mister, Romantice
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis My Cousin Rachel

Remake-ul … o mare parte din industria cinematografică, atât aici, cât și în străinătate. Noțiunea de nebunie că originalul are nevoie de o nouă audiență este o afacere mare, iar rezultatele finale sunt, de obicei, că remake-ul este nou, dar nu este îmbunătățit. Motivul pentru această practică este dublu: 1. să aducă venituri instant dintr-un produs cunoscut și 2. să se actualizeze pentru actorii contemporani de astăzi și să-și imagineze din nou sursa originală.

Adaptările filmului din misterul romantismului lui Daphne Du Maurer, verișoara mea Rachel, par să aibă un drum dificil de la început. Scena stabilește o preocupare interesantă despre dragoste, lăcomie și crimă în mijlocul peisajului din Cornwall, Anglia. Dar nu își îndeplinește niciodată promisiunea de intrigi, permițând personaje și acțiuni extrem de ambigue. Finale și discutabile, în loc să rezolve misterul. Ambele versiuni, vechi și noi, suferă aceleași rezultate.

Filmul din 1952 a aniversat un tânăr Richard Burton în debutul său nominalizat la Oscar și Olivia DeHavilland în rolul principal. În timp ce domnul Burton a fost interpretat perfect, doamna DeHavilland a jucat rolul prea demn. Fără a da niciodată personajului acel aer de mister necesar. Și romantismul lipsea. În acest film curent, Sam Claflin îl interpretează pe Cousin Philip în varul Rachel al lui Rachel Weisz.

Iar ei nu sunt potriviți. În acest caz, doamna Weisz este perfect exprimată are doamna de mister și oferă o performanță arestantă, dar domnul Claflin vine gol, jucând rolul de adolescent în căldură. Actorii încearcă, dar relația lor nu are credibilitate așa cum este scris în scenariul lui Roger Michell.