My Blind Brother (2016)

My Blind Brother (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Sophie Goodhart
Actori: Adam Scott, Nick Kroll, Greg Violand
An: 2016
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis My Blind Brother

Chiar daca este orb, Robbie este campion la atletism, un erou local. Fratele sau Bill stie ca adevaratul Robbie este arogant si irascibil insa ii este alaturi la fiecare maraton. Bill a trait mereu in umbra fratelui sau. Bill este convins ca sansa ii surade in momentul in care intalneste o femeie fermecatoare. Asta pana in momentul in care Robbie ii prezinta noua cucerire care se dovedeste a fi aceeasi femeie. Acum, Bill este nevoit sa decida daca se va lasa din nou pe un plan secund sau va lua atitudine infruntandu-si fratele orb.

Apoi, când amândoi dezvăluie că ei doresc în mod pervers ar putea fi invalide, astfel încât acestea ar avea o scuză pentru a pune în pat toată ziua și ma uit la TV, m-am îndrăgostit cu scenaristul Sophie Goodhart. Se adaugă într-un tip orb, și istovit plictisit cu propria lui infirmitate, care este fumatul de iarbă nestingherit în public, chiar și cu poliția din apropiere, care spune: “Am putea trage în sus în fața polițiștilor și ei nu ar face nimic”, și Îmi place acest film în întregime. Ea reușește să fie morbidă întuneric, cu bucurie amuzant și unsentimentally atingând toate în același timp.

Povestea jocului în sine este cu adevărat proaspătă; spre deosebire de atât de multe alte filme, la acest festival, eu nu pot gândi la un alt film precedent pentru a compara cu. Robbie (Adam Scott) este un atlet campion orb și erou filantropice locale doted de comunitatea (și părinții săi) și aparent incapabil de fărădelegi. egocentrismul său aparent bine meritată este alimentat de frecvente cruciadele sale, televizate să se ridice deasupra “handicapul” lui în timp ce creșterea de asemenea, bani pentru caritate.


Trailer My Blind Brother