Munna Michael (2017)

Munna Michael (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Sabir Khan
Actori: Nidhhi Agerwal, Sahil Anand, Jiiva
An: 2017
Gen: Actiune, Drama, Muzicale, Indiene
IMDB: 3.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Munna Michael

Nu știu de ce, dar cumva Munna Micheal a fost în căutarea celui mai promițător film recent de la remorci și cântece video, așteptam cu adevărat acest lucru, dar sunt foarte dezamăgit de excursie.

Mergând de ultimele 2 filme ale lui Sabbir Khan, mă așteptam la un film bun de divertisment, dar acest lucru sa dovedit a fi cea mai proastă direcție de până la data de. Haide omul nu poti fi atat de proasta, doar pentru ca oamenii ti-au placut cele 2 filme care nu inseamna ca vei face orice (rafala spectacolului) pe care il doresti si ca oamenii vor place de asemenea.

Atâtea minusuri de la director, lasă-mă să-l numar. Primul cadru al filmului este ca și cum mă uit la filmul lui 80. La formularea copilului orfan al celei de-a 80-a ani, a 3-a. Cum naiba un copil născut doar înțelegea muzica lui MJ pe magnetofon, a avut?

5 cum au încetat brusc fiecare club din Mumbai să-i permită lui Munna să intre în club? Lista merge mult. Dar cred că acestea au fost minusuri mari și subliniate, așa că să ne oprim aici și să vorbim despre plusuri.

După ce arată prostii la început de 15 minute Filmul are un început bun când apare Tiger Shroff. Mișcările sale de dans sunt Mindblowing. Si el este bun în acțiune, cu siguranță, în medie, ca Actor.

Sosirea lui Nawazuddin face ca filmul să fie mai amuzant, el este Hilarious ca gangster și apoi un student de învățare de dans, dar șocant reușește ca actor. O scenă înainte de Interval mi-a arătat cea mai rea parte a Actorului Nawazuddin. Nidhi este doar o păpușă de machiaj, doar 2 lucruri care-i plac sunt Dansul ei și Accentul ei Bindass. Muzica este medie.