Munich – Munchen (2005)

Munich – Munchen (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Steven Spielberg
Actori: Eric Bana, Daniel Craig, Marie-Josée Croze
An: 2005
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Munich – Munchen

In septembrie 1972 un act terorist fara precedent se petrece in direct, in fata a 900 milioane de telespectatori din intreaga lume, si astfel se lanseaza o lume noua de violente.

Era cea de-a doua saptamana a Jocurilor Olimpice de Vara, in Munchen, Germania de Vest, jocurile ce fusesera denumite “Olimpiada Pacii si Veseliei”. Jocurile avusesera un start in forta cu innotatorul Mark Spitz si gimnasta Olga Korbut care incantau publicul. Deodata, fara nici un avertisment, un grup extremist palestinian cunoscut sub numele de Septembrie Negru a invadat Satul Olimpic. Omorand doi membri ai echipei olimpice israeliene si au capturat noua atleti luandu-i ostateci. Tensiunea creata si tragicul masacrul a fost imediat transmis pe toate posturile de televiziune in intrega lume, transmisiune ce s-a incheiat 21 de ore mai tirziu cand crainicul Jim McKay a rostit grav. ‘S-au dus toti’. Secretul acestei terori vazute in intreaga lume, cercetata mai apoi, a ramas total necunoscut.

Acum, regizorul Steven Spielberg aduce Munchen, un thriller cutremurator bazat pe evenimentele din Munchen 1972. In centrul povestirii se afla tanarul ofiter israelian, patriot si inteligent, Avner (Eric Bana). Inca plangand masacrul din Munchen si infuriat de salbaticia lui, Avner se apropie de ofiterul israelit din Mossad pe nume Ephraim (Geoffrey Rush), care se prezinta ca avand o misiune fara precedent in istoria Israelului. Acesta ii cere lui Avner sa-si paraseasca sotia insarcinata, sa-si schimbe identitatea si sa plece in misiune sub acoperire pentru a-i prinde si omori pe cei 11 barbati acuzati de Serviciile secrete israeliene ca au produs masacrul din Munchen.


Trailer Munich – Munchen