Mumble cel mai tare dansator – Happy Feet (2006)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Mumble cel mai tare dansator – Happy Feet (2006) Online Subtitrat


Regia: George Miller, Warren Coleman
Actori: Elijah Wood, Brittany Murphy, Hugh Jackman
An: 2006
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Mumble cel mai tare dansator – Happy Feet (2006)

În marea nație a Pinguinilor imperiali, în inima Antarcticii, ești un nimeni dacă nu știi sa canti – o adevărată nefericire pentru Mumble (Elijah Wood), care este cel mai netalentat cântăreț din lume. S-a născut dansând după propria-i melodie… step. Deși mama lui Mumble, Norma Jean (Nicole Kidman) consideră drăguț acest obicei, tatăl lui, Memphis (Hugh Jackman), spune că “pur și simplu nu-i pinguinesc”. În plus, ambii știu că, fără un Cântec al inimii, Mumble nu va găsi probabil niciodată dragostea adevărată.

Întâmplarea face ca singura lui prietenă, Gloria (Brittany Murphy), să fie cea mai bună cântăreață din acel loc. Mumble și Gloria au o relație din momentul în care ies din ouă, însă ea se opune felului lui ciudat de a topai. Mumble este pur și simplu prea diferit, mai ales pentru Noah cel Bătrân (Hugo Weaving), severul conducător al Ținutului Pinguinilor Imperiali, care în cele din urmă îl exclude din comunitate.

Pentru prima dată departe de casă; Mumble întâlnește un grup de pinguini care îi seamănă întrucâtva; fiind cu siguranță niște pinguini nu prea imperiali – Adelie Amigos. Conduși de Ramon (Robin Williams); Adelies adoptă pe loc stilul chic de a dansa al lui Mumble și îl invită la o petrecere.

În Ținutul Adelie; Mumble cere sfatul lui Lovelace; care este un guru (tot Robin Williams fiind cel care-i împrumută vocea); un pinguin Rockhopper cu penele stându-i aiurea; care este în stare să-ți răspundă la orice întrebare legată de viață dacă îi dai o pietricică în schimb.