Multumim ca fumati – Thank You for Smoking (2005)

Multumim ca fumati – Thank You for Smoking (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Jason Reitman
Actori: Aaron Eckhart, Cameron Bright, Maria Bello
An: 2005
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<1bwstcnEahQ/Thank.You" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Multumim ca fumati – Thank You for Smoking

Eroul din Thank You for Smoking este Nick Taylor (Aaron Eckhart), purtatorul de cuvant al companiei “Big Tobacco”, un tip care-si castiga painea aparand drepturile fumatorilor si ale producatorilor de tutun.

Se poate spune ca Nick n-are o slujba chiar usoara in vremurile acestea, de cultura in stil neo-puritan. Confruntat cu zelotii care militeaza pentru interzicerea fumatului si cu un senator oportunist (William H. Macy). Care vrea sa puna etichete cu semnul otravii pe tigari, Nick trebuie sa dea de vreo gaselnita, sa-si apere obiectul muncii.

Porneste o campanie ofensiva de PR la televiziune si recruteaza un mare agent de la Hollywood (Rob Lowe) pentru a promova fumatul in filme.

Ce nu face dracul ca sa-si apere iarba!

Nou dobandita notorietate a lui Nick atrage atentia unui mare producator de tigari (Robert Duvall). Dar si a unei reportere de investigatii de la un ziar influent din Washington (Katie Holmes).

Nick isi spune ca nu face decat ceea ce trebuie ca sa-si plateasca ipoteca, dar constiinta e de alta parere. Incepe sa se gandeasca ce imagine va avea el in ochii fiului sau Joey (Cameron Bright). Si ce parere va avea copilul despre munca lui.

Alunecos, stilat si foarte istet Thank You For Smoking este o satira despre moralitatea contemporana, corectitudinea politica si despre conceptul de libertate personala vehiculat in America sub guvernarea Bush.